reklama

Majowe mamy 2025

reklama
No ja chłopca też bym chciała stroić pp swojemu. Jak wchodze na dział dziecoecu to zawsze zahaczam o chłopca i takie perełki są ze szok💙💚
wszyscy mówią że dziewczęce ładniejsze, a mnie się wydaje że dla chłopców jest tyle pięknych rzeczy. Żeby była jasność moja córka ma tyle rzeczy (głównie kupionych przez babcię) że ja nie wiem czy której dziecko ma więcej 😂 z szafy to się wysypuje, a większość rzeczy to zakłada może raz czy dwa

Hejo, dawno się nie odzywałam ale w pracy mam Armagedon, udało mi się Was nadrobić. Witam nowe osoby ❤️ i cieszę się że tyle znajomych "twarzy" 😍
Ja mam zjazd. Według miesiączki 5t3d a mdłości straszne, dziś w pracy wymioty w 3 seriach. Wizyta 3 października mam nadzieję na zwolnienie bo świruje. Pracuje w przedszkolu, a sezon infekcyjny już się zaczął. W marcu urodziłam ale niestety odwiedzam synka tam gdzie nikt nie chce tego robić, a ktoś z bardzo bliskiej rodziny urodził we wtorek dziecko i bardzo się cieszę z nimi ale jest to dla mnie trudniejsze niż myślałam że będzie... Mam nadzieję że wszystko tym razem będzie okej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry