Roksiemi
Fanka BB :)
Nie robiłam wtedy bety. To była moja 1sza ciąża I nie wiedzialam, że istnieje coś takiegoA przy pustym jaju przyrosty bety były ok czy już wcześniej coś było widać że nie jest tak jak należy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie robiłam wtedy bety. To była moja 1sza ciąża I nie wiedzialam, że istnieje coś takiegoA przy pustym jaju przyrosty bety były ok czy już wcześniej coś było widać że nie jest tak jak należy?
Nawet jeśli nie zaśniad to na tym etapie powinien być chociaż pęcherzyk ciążowy a go niestety nie maO nie! Nie nie nienie wiem co powiedzieć
lekarz pewny że to zaśniad? Mam nadzieję że się mylił
![]()
Ale mialam normalnie objawy itd z tym że w 7 tyg lekarz mówił że mam sie nie zastawiać bo już się nic nie pojawi. 2 dni później w niedziele zaczelam krwawic,pojechałam na sor w niedziele po obiedzie,bo mocno mnie zalalo , bolał brzuch i o 22 zrobili mi zabieg bo soe nie oczyściło wszystko. Kolejna coaza po tym bez problemu donoszona, sb po terminie wywolywanyA przy pustym jaju przyrosty bety były ok czy już wcześniej coś było widać że nie jest tak jak należy?
Bardzo, bardzo mi przykroJa już po wizycie i niestety pozostaje mi się tylko z Wami pożegnać. Brak serduszka, brak nawet pęcherzyka ciążowego, a jedyne co jest to najpewniej zaśniad groniasty. Jutro idę do szpitala![]()
Bardzo mi przykroJa już po wizycie i niestety pozostaje mi się tylko z Wami pożegnać. Brak serduszka, brak nawet pęcherzyka ciążowego, a jedyne co jest to najpewniej zaśniad groniasty. Jutro idę do szpitala![]()
bardzo mi przykroJa już po wizycie i niestety pozostaje mi się tylko z Wami pożegnać. Brak serduszka, brak nawet pęcherzyka ciążowego, a jedyne co jest to najpewniej zaśniad groniasty. Jutro idę do szpitala![]()
Jest jeśli wynosi min. 2/2,5 cm. Ginekolog mowil o 2 cm ortopeda o 2,5.Skąd jesteś? Mam do polecenia fizjo w Warszawie.
Samo rozejście spojenia nie powinno być wskazaniem do cc, więc jest nadzieja![]()
bardzo mi przykro ;(Ja już po wizycie i niestety pozostaje mi się tylko z Wami pożegnać. Brak serduszka, brak nawet pęcherzyka ciążowego, a jedyne co jest to najpewniej zaśniad groniasty. Jutro idę do szpitala![]()
Herbata z miodem i cytryną, inhalacje z soli fizjologicznej.Macie coś do polecenia na ból gardła?
Jakieś przeziębienie mnie rozkłada…
Dodatkowo mam tak silne mdłości ze nie funkcjonuje.