Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy jeździcie? My będziemy chyba kupować audi q7.My ten wydatek mamy już za sobą. Razem z synem męża mamy 4 dzieci więc i tak musieliśmy zmienić na 7osobowy. Śmiałam się, że jak będą bliźniaki to kupujemy busaale pęcherzyk był jeden więc raczej szybka zmiana auta nam nie grozi
Z największych wydatków to czeka nas kupno nowej spacerówki, bo ta ledwo już się trzyma, za każdym razem zastanawiam się czy mi gdzieś po drodze kółko nie odpadnie![]()
Ja w drugiej miałam duży brzuch do 12 tygodnia, a później zmalałWidać już u Was te powiększające się macice?Mam taki wstępny plan, żeby zrobić niespodziankę i dziadkom dopiero pod choinkę dać zdjęcia z usg, aleeee.... Tak jak w pierwszej ciąży było mi widać brzuch dopiero ok 6 miesiąca, a nawet w 8 jak założyłam bluzę to się dobrze kamuflowalam tak teraz już mi coś tam zaczyna wystawać
mogą się połapać zanim przyjdą święta
To tak się da?Ja w drugiej miałam duży brzuch do 12 tygodnia, a później zmalał![]()
Tak, bo wcześniej to były jelitaTo tak się da?![]()
Ja tez tak mialam, okropne wzdeciaTo tak się da?![]()
ZazdroszczęU nas praktycznie niczego nie wydamy w ramach wyprawki, oprócz 100 tys. na nowy samochód, bo nam się dzieci nie zmieszczą do obecnego![]()
W UK pierwsze usg w 12 tygodniuCzęść tych wszystkich badań i wizyt nie jest konieczna w fizjologicznej ciąży. Baaaaa większość nie jest konieczna.
Zresztą moja koleżanka w UK miała całe 3 usg prenatalne i na tym zakończył się nadzór nad jej ciążą![]()