Znając życie, to będę musiała się wybrać, chociaż moim marzeniem jest poród domowy. Btw w UK można rodzić w domu z cukrzycaTy to się w ogóle do szpitala nie wybierasz, nie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Znając życie, to będę musiała się wybrać, chociaż moim marzeniem jest poród domowy. Btw w UK można rodzić w domu z cukrzycaTy to się w ogóle do szpitala nie wybierasz, nie?
To może chociaż dom narodzin?Znając życie, to będę musiała się wybrać, chociaż moim marzeniem jest poród domowy. Btw w UK można rodzić w domu z cukrzyca![]()
Ja 3 lata byłam u ginekologa w Polsce na kontrolnych i cytologii- byłam umówiona na wyznaczoną godzinę (jeden z lepszych ginekologów w okolicy) - przyjęli mnie po jakiś 3h od planowanej godziny, babka w recepcji nie przyjemna z łaską odpowiadala xD I zapłaciłam 600 zł za tą przyjemność xDKoleżanka płaciła 650, także mój jest z tych tańszych
Jakbym miała czas, to rozważyłabym chodzenie na NFZ.
Tylko musicie mi wytłumaczyć co i jakWspaniale Nasza Moderatorko. Ogarniaj. Między drzemkami![]()