Hej. Mam na imię Kasia , mam 35 lat. Jestem na tej grupie nowa. Obecnie jestem 15 tyg. +5 dni. Termin mam na 19 maja . To jest moja trzecia ciąża w tym jedno poronienie. Bardzo bym chciała dołączyć do grupy zamkniętej, jak to mówią w grupie raźniej 
reklama
Chyba nie w tej grupie napisalas@Nath096 Ja tym razem będę próbować z takim.
Lea2022
Moderator
Drogie Dziewczyny,
Grupa zamknięta istnieje już wiele tygodni, a wpisów jest na kilkaset stron. Poznałyśmy się już dobrze i podjęłyśmy decyzję, że nie będziemy przyjmować nowych osób. Ten wątek pozostaje oczywiście do Waszej dyspozycji.
Grupa zamknięta istnieje już wiele tygodni, a wpisów jest na kilkaset stron. Poznałyśmy się już dobrze i podjęłyśmy decyzję, że nie będziemy przyjmować nowych osób. Ten wątek pozostaje oczywiście do Waszej dyspozycji.
Olafasola1990
Fanka BB :)
Cześć! Chciałam podpytać jak się czułaś po antybiotyku Monural? Mi wyszły bakterie, leukocyty i erytrocyty więc ginekolog mi to przepisał a jestem w 10+2 tygodniu. Wszystko było w porządku?Dziewczyny, macie doświadczenie z antybiotykiem Monural w 1 trymerze? Wyszły mi leukocyty w moczu i bardzo liczne bakterie. Lekarz przepisał na to właśnie Monural.
Cześć dziewczyny?
Jak tam się czujecie w 3 trymestrze?
U mnie dziś zaczął się 28 tydzień i dopiero mi zaczyna ciąża doskwierać. Wcześniej była bajka, teraz czuję się ciężko a będzie jeszcze gorzej
czekam na maj a jednocześnie boję się jak to będzie jak dzidzia się urodzi! Dajcie znać co u Was słychać! Pokoik przygotowany? Wyprawka skompletowana?
U mnie dziś zaczął się 28 tydzień i dopiero mi zaczyna ciąża doskwierać. Wcześniej była bajka, teraz czuję się ciężko a będzie jeszcze gorzej
Jutro zaczynam 28 tydz nic nie przygotowane ani jedna rzecz nie kupionaCześć dziewczyny?
U mnie dziś zaczął się 28 tydzień i dopiero mi zaczyna ciąża doskwierać. Wcześniej była bajka, teraz czuję się ciężko a będzie jeszcze gorzejczekam na maj a jednocześnie boję się jak to będzie jak dzidzia się urodzi! Dajcie znać co u Was słychać! Pokoik przygotowany? Wyprawka skompletowana?
reklama