reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

Dziewczyny, ja się żegnam. Nie ma serduszka, okruszkowi zatrzymał się 2 tygodnie temu rozwój.
Przykro mi bardzo :(
Mam pytanie do dziewczyn które robią zastrzyki z clexane czy tam neoparin . Miałyście tak że strzyknelyscie sobie rano i cały dzień saczy wam się ze śladu po igle krew ? Plaster muszę co kilka godz zmienić bo przecieka
Mi nic takiego się nie dzieje

reklama
Ja miałam mieć wizytę 16, czyli 3 tygodnie od poprzedniej, ale nie wytrzymałam i przełożyłam na 11. Ten pierwszy trymestr jest najgorszy, szczególnie jak się ma za sobą jakieś przykre przejścia. Na początku próbowałam się powstrzymać i wytrzymać do 16, bo „lekarz pomyśli że jestem wariatka” Ale później doszłam do wniosku że mam to w nosie co on pomyśli 😜 mój spokój jest ważniejszy 🙂

Kurcze muszę się zapytać gina . No czat gpt podpowiada że mogłam trafić w naczynko . Raz na kilka tyg właśnie takie coś mi się trafi 🤦 jeny zawsze coś 🫣
A tak po Żary to u mnie już się zaczyna nocne wstawanie na siku 🫣 🥴
"lubię to " 😏

Jestem tydzień później chyba od Ciebie, a już od dobrych 2 tygodni codziennie wstaje między 2 a 4 na siku 🥲

Czy też macie takie uczucie mdłości, boli żołądka cały dzień? Po czystej wodzie gotowanej to aż na wymioty mnie bierze i teraz o tej porze też ☹️

reklama
Ja w sumie od początku 😂 ale piję ogromne ilości na noc, jakoś mnie suszy 😅

Jak ogólnie się czujecie dziewczyny?
No mnie męczą te mdłości non stop .
Piersi bolą i jeszcze doszły mi zaparcia . Chyba od tych leków głównie i ciężko mi się z nimi uporać .
Ogólnie czuję się niekomfortowo we własnym ciele

Do góry