reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

reklama
Czy też macie takie uczucie mdłości, boli żołądka cały dzień? Po czystej wodzie gotowanej to aż na wymioty mnie bierze i teraz o tej porze też ☹️
Dokładnie . Przed ciążą na miękko wypiłam 3 litry wody a teraz jak dwa w siebie wcisnę to uważam za sukces. Dziś udało się tylko litr wypić niesttety :(

Dokładnie . Przed ciążą na miękko wypiłam 3 litry wody a teraz jak dwa w siebie wcisnę to uważam za sukces. Dziś udało się tylko litr wypić niesttety :(
No ja właśnie nie mogę wypić więcej niż litr dziennie a powinnam , w każdej ciąży się zmuszałam ale w tej jest tragedia. Piję i czuję że zaraz zwrócę tą wodę spowrotem☹️

Czy też macie takie uczucie mdłości, boli żołądka cały dzień? Po czystej wodzie gotowanej to aż na wymioty mnie bierze i teraz o tej porze też ☹️
Dokładnie rozumiem o czym mówisz, to jest bardzo męczące, te bóle żołądka, brzucha, uczucie ciężkości, ja od niedzieli mam jakoś lepiej, teraz przychodzi takimi falami, chwilę mam i zaraz znika, wcześniej to uczucie było non stop.
Wgl mam wrażenie, że czuję się jak przed ciążą coraz częściej, trochę tych objawów znika, z jednej strony się cieszę, a z drugiej stresuje 🙈

Dziewczyny może przy pytaniach z objawami „czy ktoś też tak ma” dopisujmy który to tydzień, będzie łatwiej doradzić tym, którym to minęło, albo utożsamić się z tymi, które są w tym samym czasie 😊

Mam pytanie do dziewczyn które robią zastrzyki z clexane czy tam neoparin . Miałyście tak że strzyknelyscie sobie rano i cały dzień saczy wam się ze śladu po igle krew ? Plaster muszę co kilka godz zmienić bo przecieka
Ja bralam neoparin wieczorem. Zastrzyk bardzo bolesne bo niestety sa strasznie tępe igly. Czasem pojawilnmi sie siniak i po jednym zastrzyku zostala mi grudkA. Po z tym nic mi sie nigdy nie sączylo nigdy po zatrzyku. Moze skontaktuj sie z lekarzem czy tak ma byc.

Dokładnie rozumiem o czym mówisz, to jest bardzo męczące, te bóle żołądka, brzucha, uczucie ciężkości, ja od niedzieli mam jakoś lepiej, teraz przychodzi takimi falami, chwilę mam i zaraz znika, wcześniej to uczucie było non stop.
Wgl mam wrażenie, że czuję się jak przed ciążą coraz częściej, trochę tych objawów znika, z jednej strony się cieszę, a z drugiej stresuje 🙈
A w którym tygodniu jesteś? No masakra jeszcze jeść mogę ale pić to tylko kawę Inkę a reszta mi nie wchodzi tym bardziej że muszę zrobić test obciążenia glukozy i nie wiem jak ja to zrobię. Nie mam pojęcia ☹️

reklama
To ja jestem 10+1😛😃żeby było łatwiej i dlatego pytam czy któraś z Was też tak mam z tymi mdłościami i żołądkiem

Do góry