No ja taki dobry tydzieńJestem tydzień później chyba od Ciebie, a już od dobrych 2 tygodni codziennie wstaje między 2 a 4 na siku![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja taki dobry tydzieńJestem tydzień później chyba od Ciebie, a już od dobrych 2 tygodni codziennie wstaje między 2 a 4 na siku![]()
Dokładnie . Przed ciążą na miękko wypiłam 3 litry wody a teraz jak dwa w siebie wcisnę to uważam za sukces. Dziś udało się tylko litr wypić niesttetyCzy też macie takie uczucie mdłości, boli żołądka cały dzień? Po czystej wodzie gotowanej to aż na wymioty mnie bierze i teraz o tej porze też![]()
Mi pomagają śliwki i winogrona.No mnie męczą te mdłości non stop .
Piersi bolą i jeszcze doszły mi zaparcia . Chyba od tych leków głównie i ciężko mi się z nimi uporać .
Ogólnie czuję się niekomfortowo we własnym ciele
Świeże śliwki ?Mi pomagają śliwki i winogrona
No ja właśnie nie mogę wypić więcej niż litr dziennie a powinnam , w każdej ciąży się zmuszałam ale w tej jest tragedia. Piję i czuję że zaraz zwrócę tą wodę spowrotemDokładnie . Przed ciążą na miękko wypiłam 3 litry wody a teraz jak dwa w siebie wcisnę to uważam za sukces. Dziś udało się tylko litr wypić niesttety![]()
Dokładnie rozumiem o czym mówisz, to jest bardzo męczące, te bóle żołądka, brzucha, uczucie ciężkości, ja od niedzieli mam jakoś lepiej, teraz przychodzi takimi falami, chwilę mam i zaraz znika, wcześniej to uczucie było non stop.Czy też macie takie uczucie mdłości, boli żołądka cały dzień? Po czystej wodzie gotowanej to aż na wymioty mnie bierze i teraz o tej porze też![]()
Ja bralam neoparin wieczorem. Zastrzyk bardzo bolesne bo niestety sa strasznie tępe igly. Czasem pojawilnmi sie siniak i po jednym zastrzyku zostala mi grudkA. Po z tym nic mi sie nigdy nie sączylo nigdy po zatrzyku. Moze skontaktuj sie z lekarzem czy tak ma byc.Mam pytanie do dziewczyn które robią zastrzyki z clexane czy tam neoparin . Miałyście tak że strzyknelyscie sobie rano i cały dzień saczy wam się ze śladu po igle krew ? Plaster muszę co kilka godz zmienić bo przecieka
A w którym tygodniu jesteś? No masakra jeszcze jeść mogę ale pić to tylko kawę Inkę a reszta mi nie wchodzi tym bardziej że muszę zrobić test obciążenia glukozy i nie wiem jak ja to zrobię. Nie mam pojęciaDokładnie rozumiem o czym mówisz, to jest bardzo męczące, te bóle żołądka, brzucha, uczucie ciężkości, ja od niedzieli mam jakoś lepiej, teraz przychodzi takimi falami, chwilę mam i zaraz znika, wcześniej to uczucie było non stop.
Wgl mam wrażenie, że czuję się jak przed ciążą coraz częściej, trochę tych objawów znika, z jednej strony się cieszę, a z drugiej stresuje![]()