Hej, trzymajcie kciuki. Od wczoraj mam silne bóle ciągnące się od lewej kości miednicowej do podbrzusza. Zaczęłam już schizować i właśnie czekam na wizytę. Liczę na to że to jakieś bóle z tytułu zrostów po niedawnej cesarce ale nerwy biorą górę... 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki. To może być rozciągająca się macica po prostu.Hej, trzymajcie kciuki. Od wczoraj mam silne bóle ciągnące się od lewej kości miednicowej do podbrzusza. Zaczęłam już schizować i właśnie czekam na wizytę. Liczę na to że to jakieś bóle z tytułu zrostów po niedawnej cesarce ale nerwy biorą górę...![]()
to trzymam kciuki i czekam na wieściHej, trzymajcie kciuki. Od wczoraj mam silne bóle ciągnące się od lewej kości miednicowej do podbrzusza. Zaczęłam już schizować i właśnie czekam na wizytę. Liczę na to że to jakieś bóle z tytułu zrostów po niedawnej cesarce ale nerwy biorą górę...![]()
Wspaniałe wieści! Jaki to jest już kawał człowiekaUff, Maluszek sobie tańczył w brzuchu, wygląda wspaniale, ma już 4,25cm. Bóle wynikają najpewniej ze zrostów albo ból w ranie po cesarce. Ból rozciągającej się macicy to przy tym był leciutki, martwiłam się bo aż się budziłam pół nocy. Powoli mijają te bóle, są coraz rzadziej.![]()
Dziś 9+3A w którym tygodniu jesteś? No masakra jeszcze jeść mogę ale pić to tylko kawę Inkę a reszta mi nie wchodzi tym bardziej że muszę zrobić test obciążenia glukozy i nie wiem jak ja to zrobię. Nie mam pojęcia![]()
Mi się wydaje, że będzie chłopakDziewczyny a moze tak bardziej luzny temacik: macie jakie sprzeczucia co do plci![]()
Powiem Ci, że jestem pod wrażeniem, że tyle wytrzymałaśU mnie jutro w końcu wizyta, poprzednia miałam 3,5 tyg temu i na USG (6tc) była mała kropeczka, teraz mam nadzieję, że już jakiegoś małego ludka tam ujrzę i posłucham serduszka
byle do jutra…![]()
Ja nie wiem jak, serioPowiem Ci, że jestem pod wrażeniem, że tyle wytrzymałaśja teraz mam przerwę 3 tygodnie, dopiero za tydzień mam, a już chodzę do tyłu
![]()