reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

Hej, trzymajcie kciuki. Od wczoraj mam silne bóle ciągnące się od lewej kości miednicowej do podbrzusza. Zaczęłam już schizować i właśnie czekam na wizytę. Liczę na to że to jakieś bóle z tytułu zrostów po niedawnej cesarce ale nerwy biorą górę... 😶

reklama
Hej, trzymajcie kciuki. Od wczoraj mam silne bóle ciągnące się od lewej kości miednicowej do podbrzusza. Zaczęłam już schizować i właśnie czekam na wizytę. Liczę na to że to jakieś bóle z tytułu zrostów po niedawnej cesarce ale nerwy biorą górę... 😶
Trzymam kciuki. To może być rozciągająca się macica po prostu.

to trzymam kciuki i czekam na wieści :)

Uff, Maluszek sobie tańczył w brzuchu, wygląda wspaniale, ma już 4,25cm. Bóle wynikają najpewniej ze zrostów albo ból w ranie po cesarce. Ból rozciągającej się macicy to przy tym był leciutki, martwiłam się bo aż się budziłam pół nocy. Powoli mijają te bóle, są coraz rzadziej. :)

Uff, Maluszek sobie tańczył w brzuchu, wygląda wspaniale, ma już 4,25cm. Bóle wynikają najpewniej ze zrostów albo ból w ranie po cesarce. Ból rozciągającej się macicy to przy tym był leciutki, martwiłam się bo aż się budziłam pół nocy. Powoli mijają te bóle, są coraz rzadziej. :)
Wspaniałe wieści! Jaki to jest już kawał człowieka ❤️

U mnie jutro w końcu wizyta, poprzednia miałam 3,5 tyg temu i na USG (6tc) była mała kropeczka, teraz mam nadzieję, że już jakiegoś małego ludka tam ujrzę i posłucham serduszka😍
byle do jutra… 😅
Powiem Ci, że jestem pod wrażeniem, że tyle wytrzymałaś 😊 ja teraz mam przerwę 3 tygodnie, dopiero za tydzień mam, a już chodzę do tyłu 😂

reklama
Do góry