Mi wlosy wypadają i syfy na całej twarzy ale no cóż hormonyJa też! I włosy jakoś lepiej rosną! Niestety na całym ciele![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi wlosy wypadają i syfy na całej twarzy ale no cóż hormonyJa też! I włosy jakoś lepiej rosną! Niestety na całym ciele![]()
I paznokcieJa też! I włosy jakoś lepiej rosną! Niestety na całym ciele![]()
Myślałam o tym, ale czytałam, że sprawdza się fajnie po 20 tygodniu dopiero, więc czekamJa tak samo 4 tyg będą w Nast piątek i potem we wtorek prenatalne . Boje się cholernie
A tak dziewczyny z innej beczki ... Kupuję któras detektor ? Zastanawiam się nad kupnemkiedyś to nie myślałam o tym ale teraz jakoś tak po tych stratach i człowiek starszy (37 ) to przez myśl przechodzi a może kupię ?!
![]()
Jeju zazdro. Ja mam ogólnie bardzo duże piersi, więc poza tym, że są bardziej nabrzmiałe i tkliwe nie widzę różnicyJa z ładnych rzeczy to mam teraz cycki![]()
Jak idę szybko, albo długo, to potrzebuję przerwy, bo czuję ciągnięcie.Hej,
Dzis byłam poplotkować z przyjaciółka i pochodziliśmy troche, kilka km zrobiliśmy po mieście. Ale powiem, Wam ze pod koniec spaceru zaczął ciągnąć mnie brzuch. Jak usiadłam sie i odpoczęłam to wszytsko minelo. Zastanawiam sie czy to mięśnie zie juz tak rozciągają. Normalnie pracuje i mam taką mieszaną pracę teoche za biurkiem a teoxhe takiej pracy operacyjnej, więc ogólnie mam ruch. Zaskoczyło mnie to dzisiejsze ciągnięcie. Też tak macie?
Też mam 28.10Mam 28.10, będę 12+1![]()
Mam dzień po WasTeż mam 28.10![]()
To jest bardzo normalne . Też tak miałam w pierwszej ciąży i teraz ja dłużej idę to też . Jednak tam wszystko się rozciąga i przygotowuje . Warto wspomnieć lekarzowi ale uważam że nie jest to powód do zmartwieńHej,
Dzis byłam poplotkować z przyjaciółka i pochodziliśmy troche, kilka km zrobiliśmy po mieście. Ale powiem, Wam ze pod koniec spaceru zaczął ciągnąć mnie brzuch. Jak usiadłam sie i odpoczęłam to wszytsko minelo. Zastanawiam sie czy to mięśnie zie juz tak rozciągają. Normalnie pracuje i mam taką mieszaną pracę teoche za biurkiem a teoxhe takiej pracy operacyjnej, więc ogólnie mam ruch. Zaskoczyło mnie to dzisiejsze ciągnięcie. Też tak macie?
Też mam 28.10![]()
Mam dzień po Was![]()