reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2026

Przepraszam Was,że na razie jestem mocno z doskoku, ale mam obecnie aramgedon w pracy. Dodatku miałam sporo wizyt z moim młodym, do tego praca z nimi to level hard, bo prowadzę szkolenie🤣🙈. Na szczęście jutro idzie do żłobka 🤣 i będę mogła spokojnie popracować to może i tu mi się uda zajrzeć troszkę więcej.
Ja byłam 9go u gina na nfz na kontroli i Wszystko pięknie, badania na razie też spoko, jedynie już na eutyrox 25mg jestem. Jutro mam wizytę u mojego gina wieczorem to zobaczę jak tam ☺️. A prenatalne umówione mam na 3go listopada.

Załączniki

• IMG_20251013_194526.jpg
    IMG_20251013_194526.jpg
    787 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Trzymam mocno kciuki♥️i mnie też tak było tylko na samym początku beta skoczyła z 20 na 49.6 po dwóch dniach 49.9 a po dwóch dniach 49.5 i lekarz kazał odstawić leki i w poniedziałek zrobić betę bo na pewno będzie bliska zeru a ja w poniedziałek beta 200 i mój gin natychmiast do kliniki żebym przyjechała i tam mi zrobił USG i wystawil skierowanie do szpitala a tam młoda lekarka zbadała i ustawiła mi zabieg na rano a rano ordynator mnie bada i mówi że wykluczone żadnego zabiegu nie będę mieć i za trzy dni beta była 1500 i pęcherzyk był , potem zarodek po tygodniu i serduszko potem i była córcia ale w 20 TC zachorowałam na przeziębienie i nikt mi antybiotyku nie chciał dać i zmarła córcia ale to był inny powód więc u mnie to by się skończyło dobrze gdyby nie to przeziębienie i do dziś lekarz profesor z kliniki mi mówił że on takiego cudu w życiu nie widział a jednak wszystko może się zdarzyć gdzie to jest nieprawdopodobne 😁 jego koledzy sami w szoku byli, także trzymam kciuki ♥️
No to też według bety powinno się nic nie rozwinąć, a jednak .
No być może to będzie jakiś cud dla mnie. 🥹

Hej dziewczyny ja po USG już😁 słyszałam serduszko 😁♥️maleństwo ma 4 cm😁krwiak już jest o pół centymetra mniejszy więc się wchłania i on już się nie napełni krwią. Póki co mam brać leki które brałam utrogestan i dupka. Także wszystko dobrze i Pani doktor powiedziała że już wchodze w 12 TC więc powoli mogę odetchnąć. A że moja gin mnie bardzo lubi to dostałam prezent od niej 🤣 glukometr ☹️śmiałam się żeby mnie nie lubiła 😛wrr
Cudowne wiadomości :)
Cześć. Dziewczyny. Musiałam do was wrócić. U mnie nastąpił zwrot akcji. 😱😱 Nie wierzę. Przez weekend źle się czułam, wymiotowalam i kompletnie nic nie jadłam.dzis rano Byłam już bardzo wyczerpana tym wszystkim. Wizytę prywatną , tą przed skierowaniem do szpitala miałam mieć jutro , ale z racji na bardzo złe samopoczucie, postanowiłam iść już dziś do ginekologa na NFZ i poprosić o skierowanie do szpitala. Na wizycie doznałam szoku. Lekarz stwierdził że jest zarodek i nawet powiedział by że widzi początki akcji serca. Nie dowierzam do tej pory... Ja już torbę miałam spakowaną do szpitala. Przyrost bety przez 4 dni był tylko o 20% z 11.200 na 16.700. jestem w szoku.
Wow !!! Niesamowite , trzymam mocno kciuki i pisz jutro jak tylko bediesz po wizycie 🤩

reklama
Do góry