Gryfin
Fanka BB :)
Tak już dobrze, wczoraj miałam też już usg i wiadomo że jeszcze nic nie widać, ale macica już ciążowa i endometrium ładne, grubeO rany... To mega stres na początek. Ale najważniejsze, że już dobrze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak już dobrze, wczoraj miałam też już usg i wiadomo że jeszcze nic nie widać, ale macica już ciążowa i endometrium ładne, grubeO rany... To mega stres na początek. Ale najważniejsze, że już dobrze.
A ja nawet nie spytałam ileTeż miałam wczoraj USG moje endometrium ma 20mm . Tylko tyle się dowiedziałam![]()
No ten mój to wyjątkowo powiedział i temu mi to utkwiłoA ja nawet nie spytałam ilebo ja to tak na luzie rozmawiam zawsze z moim lekarzem
Teoretycznie też poszłabym tak jak ty pewnie . Nie denerwuj się . Ja jestem po 3 stratach więc mój gin chce już sam żeby przyszła do niego już. Pewnie i tak wiele nie jest zobaczymy w piątek ale chociaż żeby był pęcherzykO, to tylko ja czekam tak długo z pierwszą wizytą.![]()
Cześć! Super, że napisałaś Tobie też gratulacjeHej! Super, że jest ten wątek! Termin mam na 05.05.2026 a wizytę umówiłam na 10.09. To moja pierwsza ciąża. Staraliśmy się kilka miesięcy i w ubiegły piątek pojawiła się druga kreseczka.Bardzo się cieszę
wam też gratuluję
![]()
U mnie z początkiem ciąży pojawiło się zapalenie pęcherza, nie wiem czy to przypadek czy jest jakieś powiązanieCześć! Super, że napisałaś Tobie też gratulacjeJak się czujesz?
WitajHej! Super, że jest ten wątek! Termin mam na 05.05.2026 a wizytę umówiłam na 10.09. To moja pierwsza ciąża. Staraliśmy się kilka miesięcy i w ubiegły piątek pojawiła się druga kreseczka.Bardzo się cieszę
wam też gratuluję
![]()