reklama

Majowe mamy 2026

reklama
Miedzy nimi będzie rok różnicy 😁moja ma 5 miesięcy a jak się urodzi maleństwo to będzie miała 12-13 miesięcy 😁
Przy takim wieku owszem wózek bliźniaczy jest dobrym pomysłem. Tylko musisz dobrze wybrać wózek jeden za drugim .. nie polecam z własnego doświadczenia Ciężko podnieść przód na krawężnikach jak dziecko starsze siedzi z przodu. W niektórych sklepach ciężko się zakręca. A jeśli chodzi o Wózki obok siebie musisz patrzeć na wymiary bo nie wszędzie wjedziesz. Ja w pewnym momencie miałam bliźniaczy wózek i dwa osobne. Jak jechałam na spacer sama brałam bliźniaczy a jak z kimś to 2 osobne

Oczywiście, że nie . Ma swoje ścieżki 🤣
no i ja sobie nie wyobrażam spacerów z dwulatkiem, który chodzi własnymi drogami i niemowlakiem, który pewnie nie będzie chciał leżeć w gondoli (pierworodny nie chciał, więc wózek jeździł osobno, a on na rękach 😂). A data porodu dosłownie ta sama co pierwszego synka, więc może o charaktery podobne będą 😂😂😂. Na szczęście są jeszcze chusty ;)

no i ja sobie nie wyobrażam spacerów z dwulatkiem, który chodzi własnymi drogami i niemowlakiem, który pewnie nie będzie chciał leżeć w gondoli (pierworodny nie chciał, więc wózek jeździł osobno, a on na rękach 😂). A data porodu dosłownie ta sama co pierwszego synka, więc może o charaktery podobne będą 😂😂😂. Na szczęście są jeszcze chusty ;)
W życiu. Mam 2 synów i każdy inny jest 😁 .

Ja nie wiem jak to będzie ale jakoś będzie musiało być 🤣.

reklama
W ogóle byłam na NFZ i widziałam bicie serduszka ale bez słuchania bo właśnie lekarka powiedziała, że to za wcześnie i jestem pozytywnie zaskoczona tym, ale kilka razy pokazała te tkaneczki pulsujące. Jedynie co, to niechętnie mi dała L4, wyprosilam tylko do końca tygodnia ze względu na mdłości, a ona stwierdziła że poleca pracować we wczesnej ciąży… dziewczyny z pracy mówią żebym poszła sobie prywatnie i wzięła L4 długie jak będę potrzebować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry