Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tak samo, trochę odpuściły, ale wystarczy wstać z fotela albo się schylić i ucisk w żołądku jest nie do wytrzymaniaMnie mdłości od 2 dni opuściły. Ale wystarczy jakiś szybszy ruch to mam wszystko co zjadłam w gardle. A rano karuzelę. Ledwo chodzę do przedszkola dzieci zaprowadzić
Tych nie stosowałam to się nie wypowiem. Ale jak mają skład taki jak x o n e w a albo b o n j e s t a to chyba powinny pomóc.Dziewczyny stosujecie może któryś z tych preparatów? Warto? Działają coś?
Nie stosowałam tych, ale moje suple też mają w składzie imbir i b6 i moim zdaniem to nie działaDziewczyny stosujecie może któryś z tych preparatów? Warto? Działają coś?
Skład składem, ale to zależy od ilościTych nie stosowałam to się nie wypowiem. Ale jak mają skład taki jak x o n e w a albo b o n j e s t a to chyba powinny pomóc.
Dziewczyny stosujecie może któryś z tych preparatów? Warto? Działają coś?
W pierwszej próbowałam i nic nie dawałoDziewczyny stosujecie może któryś z tych preparatów? Warto? Działają coś?
Nie dogodziW pierwszej próbowałam i nic nie dawałoa dostałam od koleżanki której też nic nie pomagały
![]()
Oj nieNie dogodzi.