reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

Hej dziewczyny. Nie pisałam już dluższy ale dzisiaj sie zbiorę na pożegnanie z Wami 😪 moja ciąża przestała sie rozwijać. W 8 tygodniu w pecherzyku nadal nie widać zarodka , a że wiem dokładnie kiedy miałam owulację to nie mam co liczyć że ciąża jest poprostu młodsza. Muszę czekać do wtorku na drugie usg zeby potwierdzić że nie ma nic w środku i czeka mnie wywołanie poronienia.
Trzymajcie sie dziewczyny i życzę żeby każda urodziła zdrowe dzidziusie.
Tak strasznie mi przykro 😭
Przytulam mocno 😘

reklama
Tak głównie dlatego byłam bo przyjmowałam do tej pory leki i chciałam zapytać o poradę. Przepisał mi też duphastonz względu na poronienia. Jutro powtórzę będę i muszę czekać teraz 2 tygodnie czy coś z tego będzie
;-(

Hej dziewczyny. Nie pisałam już dluższy ale dzisiaj sie zbiorę na pożegnanie z Wami 😪 moja ciąża przestała sie rozwijać. W 8 tygodniu w pecherzyku nadal nie widać zarodka , a że wiem dokładnie kiedy miałam owulację to nie mam co liczyć że ciąża jest poprostu młodsza. Muszę czekać do wtorku na drugie usg zeby potwierdzić że nie ma nic w środku i czeka mnie wywołanie poronienia.
Trzymajcie sie dziewczyny i życzę żeby każda urodziła zdrowe dzidziusie.
Ogromnie mi przykro! Wiem co przeżywasz, też mam za sobą stratę. Jeszcze wyjdzie dla Ciebie słońce !

Właśnie wróciłam od lekarza. Jest bijące serduszko! ❤️ przyznał mi się że był pewny że nic z tego nie będzie, owulacja musiała się nieźle przesunąć. Termin się zmienił na 20 maja, ale mówi, że będziemy określać po prenatalnych dopiero.

reklama
Do góry