reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe mamy 2026

reklama
Hejo, ja dziś jestem taka ospała 🫣 położyłabym się i leżała cały dzień 🫣 kawa nie pomogła. Mi gin nie mówił nic o suplementach, ale kupiłam w aptece kwas foliowy Folian Forte, z polecenia farmaceutki. Miłego dzionka 🌸

Hejo, ja dziś jestem taka ospała 🫣 położyłabym się i leżała cały dzień 🫣 kawa nie pomogła. Mi gin nie mówił nic o suplementach, ale kupiłam w aptece kwas foliowy Folian Forte, z polecenia farmaceutki. Miłego dzionka 🌸
A bierzesz coś jeszcze czy tylko to? W trakcie starań coś suplementowałaś? Tobie również miłego dnia 😊

A bierzesz coś jeszcze czy tylko to? W trakcie starań coś suplementowałaś? Tobie również miłego dnia 😊
Witaminę D jeszcze suplementowalam. A ty coś zażywasz? Czy dopiero planujesz? Ja właśnie chciałam w wakacje mieć początek ciąży, aby organizm był wysycony witaminami ze świeżych warzyw

Witaminę D jeszcze suplementowalam. A ty coś zażywasz? Czy dopiero planujesz? Ja właśnie chciałam w wakacje mieć początek ciąży, aby organizm był wysycony witaminami ze świeżych warzyw
Tak od stycznia brałam PregneStart i dodatkowo wit D3+K2 oraz żelazo, mój ginekolog mówił że minimum 3 miesiące przed ciąża warto suplementować kwas foliowy a najlepiej to tak 6 miesięcy przed no i oczywiście dobrze dobrana dieta 🙂 od stycznia chodziłam też do dentysty, żeby wyleczyć zęby

a właśnie kwas foliowy też brałam tak około 2 miesiące przed i ząbki wyleczyłam 😁 generalnie miałam zlecone badania od Endo i mi wyszedł tylko niedobór witaminy D

a właśnie kwas foliowy też brałam tak około 2 miesiące przed i ząbki wyleczyłam 😁 generalnie miałam zlecone badania od Endo i mi wyszedł tylko niedobór witaminy D
Noo ja prawie 6 tysięcy zostawiłam u dentysty 🙈 ale przynajmniej teraz mam spokój ducha i będę chodzić tylko na kontrolne badania 😁

reklama
Oj tak leczenie ząbków to droga zabawa. Ja akurat nie miałam nic poważnego, tylko wymiana plomb. Tylko mnie stresuje zawsze to wbijanie igieł itd, jak tylko się da to proszę bez znieczulenia, na szczęście w końcu znalazłam spoko dentystkę, która też tak woli robić, a nie z bomby znieczulenie. A tak poza tym to która to twoja ciąża?

Do góry