kaska1
Fanka BB :)
Ja pueria unoDziewczyny a jakie suplementy bierzecie z kwasem foliowym? Mi ginekolog powiedział, że mam brać PregnaPlus wcześniej przy staraniach brałam PregnaStart i do tego wit D3 ale bez K2![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pueria unoDziewczyny a jakie suplementy bierzecie z kwasem foliowym? Mi ginekolog powiedział, że mam brać PregnaPlus wcześniej przy staraniach brałam PregnaStart i do tego wit D3 ale bez K2![]()
trzymam z całych sił
A bierzesz coś jeszcze czy tylko to? W trakcie starań coś suplementowałaś? Tobie również miłego dniaHejo, ja dziś jestem taka ospałapołożyłabym się i leżała cały dzień
kawa nie pomogła. Mi gin nie mówił nic o suplementach, ale kupiłam w aptece kwas foliowy Folian Forte, z polecenia farmaceutki. Miłego dzionka
![]()
Obecnie biorę Sanovit D3, kapsułka ma 2000 j.m., biorę 2 dziennieDziewczyny a jakie suplementy bierzecie z kwasem foliowym? Mi ginekolog powiedział, że mam brać PregnaPlus wcześniej przy staraniach brałam PregnaStart i do tego wit D3 ale bez K2![]()
Witaminę D jeszcze suplementowalam. A ty coś zażywasz? Czy dopiero planujesz? Ja właśnie chciałam w wakacje mieć początek ciąży, aby organizm był wysycony witaminami ze świeżych warzywA bierzesz coś jeszcze czy tylko to? W trakcie starań coś suplementowałaś? Tobie również miłego dnia![]()
Tak od stycznia brałam PregneStart i dodatkowo wit D3+K2 oraz żelazo, mój ginekolog mówił że minimum 3 miesiące przed ciąża warto suplementować kwas foliowy a najlepiej to tak 6 miesięcy przed no i oczywiście dobrze dobrana dietaWitaminę D jeszcze suplementowalam. A ty coś zażywasz? Czy dopiero planujesz? Ja właśnie chciałam w wakacje mieć początek ciąży, aby organizm był wysycony witaminami ze świeżych warzyw
Noo ja prawie 6 tysięcy zostawiłam u dentystya właśnie kwas foliowy też brałam tak około 2 miesiące przed i ząbki wyleczyłamgeneralnie miałam zlecone badania od Endo i mi wyszedł tylko niedobór witaminy D