reklama
Gryfin
Fanka BB :)
U Nas najpierw zachorował mój tata, później zaraził męża, a on chyba mnie...narazie termometr pokazuje 37,1 i mam ból gardła, dlatego nie panikuje, ale zastanawiam się czy iść jeszcze dzisiaj do lekarza rodzinnego? Tylko w zasadzie to my nic w ciąży nie możemy braćMnie też ostatnio bolało gardło coś chyba panuje wcześniej dzieci rozłożylo. . Kupiłam sobie *spam* tabletki na gardło i na szczęście pomogło

Na gardło prena.len tabletki są . Cytrynka Miodek czosnekU Nas najpierw zachorował mój tata, później zaraził męża, a on chyba mnie...narazie termometr pokazuje 37,1 i mam ból gardła, dlatego nie panikuje, ale zastanawiam się czy iść jeszcze dzisiaj do lekarza rodzinnego? Tylko w zasadzie to my nic w ciąży nie możemy brać![]()

Gryfin
Tak pamiętam że coś takiego jest, ale to można je brać w tak wczesnej ciąży?Na gardło prena.len tabletki są . Cytrynka Miodek czosneki paracetamol na gorączkę

reklama
Passtelova
Idę 10.09Cześć, miło że się odezwałaśmasz już jakąś wizytę ginekologiczną za sobą czy dopiero się będziesz umawiać?
W ogóle ja cię kojarzę ze staraczek z 2022. Bardzo ci wtedy kibicowałam
Podziel się: