reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

reklama
Hej! Ja z kolei mogłabym jeść i jeść. Bola mnie piersi i mam koszmarne zawroty głowy, do tego męczę się 10 razy bardziej. Tylko biorąc pod uwagę moja sytuację, to zastanawiam się czy to od progesteronu który biorę czy jednak ciąża się dobrze rozwija. Czy Wam progesteron stosowany dopochwowo jakoś dawał objawy? Bo pamiętam że ja na duphaston reagowałam koszmarnie w poprzedniej ciąży ( brałam też przed ciążą poprzednią w drugiej fazie cyklu i ledwo żyłam) ale lekarz mówił, stosowany dopochwowo nie daje takich skutków ubocznych.
U mnie byle do czwartku, będzie wiadomo czy ciąża tydzień młodsza czy się zatrzymała. Mam spore nadzieję na ten pierwszy scenariusz, testy nie wychodziły pozytywne długo, beta była tylko 38 na 3 dni po spodziewanym terminie. Niezależnie co będzie, bardzo chce już wiedzieć.
Życzę Wam dobrego dnia z jak najmniejszymi dolegliwościami 😁
No to patrząc po becie, to jasne,że mogłaś mieć późną owu i będzie po prostu młodsza, także na spokojnie! Ja mam takiego 2latka🤣.
Cześć dziewczyny. czy dziwne uczucie, tak jakby rozbieralo mega przeziębienie to też może być objaw ciąży?
Tak jak najbardziej.
Jasne. Moja siostra z kolei mówiła, że co rano czuję się jakby miała mega kaca, chociaż, co oczywiste nie piła nic 🙃
Znam to uczucie 🤣. Śmiałam się do męża, że on
poimprezował, a ja wzięłam kaca na siebie 🤣
I do tego hormony buzują mi już od samego początku... Zrobiłam się tak nerwowa że rozniosła bym wszystkich. 🫣
Hormony 🙈

Owszem takie objawy ja miałam. Jak by mnie przeziębienie brało. Czułam się jak bym miała temperaturę. A jak mierzyłam miałam 37. Ja dziś idąc po sklepie zrobiłam kurs po dziale nie mogłam tchu chwycić. Czułam że jak nie wyjdę już z sklepu to będą mnie z podłogi zbierać.

To być Może ja coś pomylilam kaska1.

Ja jestem umówiona do lekarza na ten czwartek. Wiem że to bardzo wcześnie i wcale nie nastawiam się że zobaczę "Bóg wie co", ale tak jak mówiłam wcześniej chce się poradzić co do leków które brałam do tej pory... I może coś na podtrzymanie po tylu stratach. No zobaczymy co lekarz w czwartek wymyśli.

reklama
To być Może ja coś pomylilam kaska1.

Ja jestem umówiona do lekarza na ten czwartek. Wiem że to bardzo wcześnie i wcale nie nastawiam się że zobaczę "Bóg wie co", ale tak jak mówiłam wcześniej chce się poradzić co do leków które brałam do tej pory... I może coś na podtrzymanie po tylu stratach. No zobaczymy co lekarz w czwartek wymyśli.
No pewnie może coś już zapisze.
Ja od pozytywnego testu acard progesteron i neoparin 💪🏻
Dziś odpaliłem kominek w domku . Wczoraj lato dziś jesień 🙈 i herbatka z cytrynka wjechała 😁

Do góry