reklama
93kora
Fanka BB :)
Ja mam to samoJa dobrze
Jedynie mam brak apetytu . Jem bo muszę coś jeść
wybredny ten dzidziuś![]()

Nie wiem już co mam jeść
Ale mogę pić hektolitrami gazowane za to

wiolaho
Ja mam tego samego dnia tylko mam być 2 godz przed usg na pobraniu krwi.Ogólnie to będziemy robić jeszcze nifty albo sanco.Czesc dziewczyny
A jak macie na prenatalne to krew pobierają wam wcześniej też ? Bo 17 go muszę skoczyć na krew a 21go USG .
Dodatkowo mam jeszcze 17 października u swojego prowadzącego wizyte więc pewnie też mi zrobi USG![]()
Jestem tak sparaliżowana przed jutrem że już mi chyba wszystkie objawy przeszły-totalny emocjonalny armagedon

A gdzie robisz? Ja w invikcie. Bez sensu bo do invikty mam godz jazdy i jadę na krew i tyle. No ale wyciągnę małżona na jakieś zakupki żeby nie marnować drogiJa mam tego samego dnia tylko mam być 2 godz przed usg na pobraniu krwi.Ogólnie to będziemy robić jeszcze nifty albo sanco.
Jestem tak sparaliżowana przed jutrem że już mi chyba wszystkie objawy przeszły-totalny emocjonalny armagedon![]()

Tylko spokój ale wiem wiem dobrze się mówi

No ja właśnie nie mam nic takiego w tej ciąży żebym mogła jeść to ciągle. Na początku fakt był pomidor z cebulką ale teraz nic może bardziej kwaśniejsze smaki i ostrzejszeJa mam to samo
Nie wiem już co mam jeść. Dzisiaj serwuje devolay, może chociaż to zjem bo ziemniaki mi nie wchodzą wcale fuuuj.
Ale mogę pić hektolitrami gazowane za to![]()

wiolaho
U nas w invicta nie ma miejsc,a to jedyne miejsce gdzie robią na NFZ, więc jadę ok 70km do Koszalina.A gdzie robisz? Ja w invikcie. Bez sensu bo do invikty mam godz jazdy i jadę na krew i tyle. No ale wyciągnę małżona na jakieś zakupki żeby nie marnować drogi
Tylko spokój ale wiem wiem dobrze się mówi![]()
Dokładnie,po stratach to całkiem inny wymiar lęku.Obiecałam sobie ,że będę spokojna bo mam leki,których wcześniej nie miałam ,widziałam serduszko ,wszystko było książkowo ,więc musi być dobrze,ale cóż….

Trzymajcie kciuki jutro o 8:50

Catlady
Zaciekawiona BB
U mnie lepiej z nudnościami, leki brane regularnie dają efekt, nie jest idealnie, ale zdecydowanie lepiejA jak się czujecie dziewczyny ogólnie?
Ja dobrzeprócz tych mdłości co mnie dopadły, okropne je mam
.

reklama
Karola0093
Zaangażowana w BB
DziękujęJuż jesteś![]()

Podziel się: