reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

reklama
Czesc dziewczyny ☺️
A jak macie na prenatalne to krew pobierają wam wcześniej też ? Bo 17 go muszę skoczyć na krew a 21go USG .
Dodatkowo mam jeszcze 17 października u swojego prowadzącego wizyte więc pewnie też mi zrobi USG 🤭
Ja mam tego samego dnia tylko mam być 2 godz przed usg na pobraniu krwi.Ogólnie to będziemy robić jeszcze nifty albo sanco.
Jestem tak sparaliżowana przed jutrem że już mi chyba wszystkie objawy przeszły-totalny emocjonalny armagedon😭

Ja mam tego samego dnia tylko mam być 2 godz przed usg na pobraniu krwi.Ogólnie to będziemy robić jeszcze nifty albo sanco.
Jestem tak sparaliżowana przed jutrem że już mi chyba wszystkie objawy przeszły-totalny emocjonalny armagedon😭
A gdzie robisz? Ja w invikcie. Bez sensu bo do invikty mam godz jazdy i jadę na krew i tyle. No ale wyciągnę małżona na jakieś zakupki żeby nie marnować drogi 🤣

Tylko spokój ale wiem wiem dobrze się mówi 🫂🫂

Ja mam to samo 😱
Nie wiem już co mam jeść :( . Dzisiaj serwuje devolay, może chociaż to zjem bo ziemniaki mi nie wchodzą wcale fuuuj.
Ale mogę pić hektolitrami gazowane za to 🤣
No ja właśnie nie mam nic takiego w tej ciąży żebym mogła jeść to ciągle. Na początku fakt był pomidor z cebulką ale teraz nic może bardziej kwaśniejsze smaki i ostrzejsze 🤷 dziś robię zapiekankę ziemniaczana z mielonym i cebulką 😜 może będę zadowolona 🤣

A gdzie robisz? Ja w invikcie. Bez sensu bo do invikty mam godz jazdy i jadę na krew i tyle. No ale wyciągnę małżona na jakieś zakupki żeby nie marnować drogi 🤣

Tylko spokój ale wiem wiem dobrze się mówi 🫂🫂
U nas w invicta nie ma miejsc,a to jedyne miejsce gdzie robią na NFZ, więc jadę ok 70km do Koszalina.
Dokładnie,po stratach to całkiem inny wymiar lęku.Obiecałam sobie ,że będę spokojna bo mam leki,których wcześniej nie miałam ,widziałam serduszko ,wszystko było książkowo ,więc musi być dobrze,ale cóż….🤞🙏
Trzymajcie kciuki jutro o 8:50🫢

reklama
Do góry