reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

Dziewczyny czy wy też macie zaćmienie czasem mój mózg ostatnio nie pracuje. Idę do sklepu po daną rzecz i jej nie kupuje. Dziś byłam 2 razy w sklepie dzieciom kakao się skończyło I go nie kupiłam jutro muszę rano iść.
Mnie w poprzedniej ciąży dopadł. I to w takim stopniu, że 2 razy zostawiłam portfel z plikiem pieniędzy w sklepie. Całe szczęście kasjerki znają mnie na wylot i biegły od razu za mną 🫣

reklama
Mnie w poprzedniej ciąży dopadł. I to w takim stopniu, że 2 razy zostawiłam portfel z plikiem pieniędzy w sklepie. Całe szczęście kasjerki znają mnie na wylot i biegły od razu za mną 🫣
Mnie też dopadł w poprzedniej ciąży, ale to już odwaliłam na grubo, pojechałam na badania i po badaniach usiadłam od strony pasażera i się wkurzałam gdzie polazł mój maż 😂🤦‍♀️

Mnie też dopadł w poprzedniej ciąży, ale to już odwaliłam na grubo, pojechałam na badania i po badaniach usiadłam od strony pasażera i się wkurzałam gdzie polazł mój maż 😂🤦‍♀️
Nieźle 🤣🤣 .
Jutro mam USG , znowu zadzwonili z LuxMedu, zapytałam to tym razem sprzęt działa 🤣 . Ciąży tam nie będę prowadziła, grzecznie czekam do 7 października na mój gabinet :) .
Zobaczę w końcu moją kropkę :)

Witam się gorąca herbatka z cytrynka ☺️
Na Kaszubach dziś przymrozilo 😱
Mi apetyt dopisuje, ale zaraz minie 2 tygodnie jak plamię na przemian z krwawieniem. Od tygodnia leżę plackiem, a w czwartek mam wizytę u lekarza i mam nadzieję, że mi da zielone światło do powrotu do pracy. Bo miałam mieć totalny chillout, bez stresów. Mogę wstawać tylko na siku. To było warunkiem - albo biorę L4, albo mnie kładzie do szpitala.
A pracuje z domu, więc nikt mnie nie będzie ganiał za to, że leżę z laptopem.
Ojojoj to uważaj tam na siebie wypoczywaj ☺️

No ja ostatnio jak byłam na wizycie to brzuch mnie tak bolał jakby się macica stawiała ( pisałam wcześniej ) no i się go pytam . A on do mnie co ja mam pani powiedzieć?! Kto w domu sprząta ? Mówię no większość ja . A dzieci ile mają lat ? No 9 i 14 . A kto obiady robi? No ja.. no to powód mamy ... Proszę w domu powiedzieć że ma pani być od dziś traktowana jak prima donna 👸🏻👸🏻🤣
No coś tam się zmieniło ale ciężko tak się przestawić i prawie nic nie robić .🫣

No ja ostatnio jak byłam na wizycie to brzuch mnie tak bolał jakby się macica stawiała ( pisałam wcześniej ) no i się go pytam . A on do mnie co ja mam pani powiedzieć?! Kto w domu sprząta ? Mówię no większość ja . A dzieci ile mają lat ? No 9 i 14 . A kto obiady robi? No ja.. no to powód mamy ... Proszę w domu powiedzieć że ma pani być od dziś traktowana jak prima donna 👸🏻👸🏻🤣
Ja to nie lubię jak się sprząta w domu, tzn nie lubię jak inni to robią. Jak nie zrobię czegoś swoją ręką to szału dostaje jak Boga kocham 😁😁😂😂 .

Ja mam w domu 3 latka. Niby wszystko rozumie, jest bardzo mądrym chłopcem, chodzi do przedszkola, a później czytamy stosy książek razem, ale już widzę, że się to na nim odbija. Tata staje na wysokości zadania, ale to jednak tata.

reklama
Do góry