reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

Dziewczyny czy wy też macie zaćmienie czasem mój mózg ostatnio nie pracuje. Idę do sklepu po daną rzecz i jej nie kupuje. Dziś byłam 2 razy w sklepie dzieciom kakao się skończyło I go nie kupiłam jutro muszę rano iść.
Mnie w poprzedniej ciąży dopadł. I to w takim stopniu, że 2 razy zostawiłam portfel z plikiem pieniędzy w sklepie. Całe szczęście kasjerki znają mnie na wylot i biegły od razu za mną 🫣

reklama
Mnie w poprzedniej ciąży dopadł. I to w takim stopniu, że 2 razy zostawiłam portfel z plikiem pieniędzy w sklepie. Całe szczęście kasjerki znają mnie na wylot i biegły od razu za mną 🫣
Mnie też dopadł w poprzedniej ciąży, ale to już odwaliłam na grubo, pojechałam na badania i po badaniach usiadłam od strony pasażera i się wkurzałam gdzie polazł mój maż 😂🤦‍♀️

Mnie też dopadł w poprzedniej ciąży, ale to już odwaliłam na grubo, pojechałam na badania i po badaniach usiadłam od strony pasażera i się wkurzałam gdzie polazł mój maż 😂🤦‍♀️
Nieźle 🤣🤣 .
Jutro mam USG , znowu zadzwonili z LuxMedu, zapytałam to tym razem sprzęt działa 🤣 . Ciąży tam nie będę prowadziła, grzecznie czekam do 7 października na mój gabinet :) .
Zobaczę w końcu moją kropkę :)

Witam się gorąca herbatka z cytrynka ☺️
Na Kaszubach dziś przymrozilo 😱
Mi apetyt dopisuje, ale zaraz minie 2 tygodnie jak plamię na przemian z krwawieniem. Od tygodnia leżę plackiem, a w czwartek mam wizytę u lekarza i mam nadzieję, że mi da zielone światło do powrotu do pracy. Bo miałam mieć totalny chillout, bez stresów. Mogę wstawać tylko na siku. To było warunkiem - albo biorę L4, albo mnie kładzie do szpitala.
A pracuje z domu, więc nikt mnie nie będzie ganiał za to, że leżę z laptopem.
Ojojoj to uważaj tam na siebie wypoczywaj ☺️

No ja ostatnio jak byłam na wizycie to brzuch mnie tak bolał jakby się macica stawiała ( pisałam wcześniej ) no i się go pytam . A on do mnie co ja mam pani powiedzieć?! Kto w domu sprząta ? Mówię no większość ja . A dzieci ile mają lat ? No 9 i 14 . A kto obiady robi? No ja.. no to powód mamy ... Proszę w domu powiedzieć że ma pani być od dziś traktowana jak prima donna 👸🏻👸🏻🤣
No coś tam się zmieniło ale ciężko tak się przestawić i prawie nic nie robić .🫣

No ja ostatnio jak byłam na wizycie to brzuch mnie tak bolał jakby się macica stawiała ( pisałam wcześniej ) no i się go pytam . A on do mnie co ja mam pani powiedzieć?! Kto w domu sprząta ? Mówię no większość ja . A dzieci ile mają lat ? No 9 i 14 . A kto obiady robi? No ja.. no to powód mamy ... Proszę w domu powiedzieć że ma pani być od dziś traktowana jak prima donna 👸🏻👸🏻🤣
Ja to nie lubię jak się sprząta w domu, tzn nie lubię jak inni to robią. Jak nie zrobię czegoś swoją ręką to szału dostaje jak Boga kocham 😁😁😂😂 .

Ja mam w domu 3 latka. Niby wszystko rozumie, jest bardzo mądrym chłopcem, chodzi do przedszkola, a później czytamy stosy książek razem, ale już widzę, że się to na nim odbija. Tata staje na wysokości zadania, ale to jednak tata.

Ja mam w domu 3 latka. Niby wszystko rozumie, jest bardzo mądrym chłopcem, chodzi do przedszkola, a później czytamy stosy książek razem, ale już widzę, że się to na nim odbija. Tata staje na wysokości zadania, ale to jednak tata.
Oby szybko Ci się wszystko poprawiło, żebyś mogła "wrócić" do syna 🤞

reklama
Do góry