kaska1
Fanka BB :)
Trzymaj się .Dziewczyny, ja się żegnam. Nie ma serduszka, okruszkowi zatrzymał się 2 tygodnie temu rozwój.
Tego się najbardziej właśnie obawiam
Już tez to przechodziłam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymaj się .Dziewczyny, ja się żegnam. Nie ma serduszka, okruszkowi zatrzymał się 2 tygodnie temu rozwój.
Ogromnie mi przykro!Dziewczyny, ja się żegnam. Nie ma serduszka, okruszkowi zatrzymał się 2 tygodnie temu rozwój.
JeejDziewczyny, ja się żegnam. Nie ma serduszka, okruszkowi zatrzymał się 2 tygodnie temu rozwój.
Strasznie mi przykroDziewczyny, ja się żegnam. Nie ma serduszka, okruszkowi zatrzymał się 2 tygodnie temu rozwój.
Bardzo mi przykroDziewczyny, ja się żegnam. Nie ma serduszka, okruszkowi zatrzymał się 2 tygodnie temu rozwój.
Bardzo mi przykroDziewczyny, ja się żegnam. Nie ma serduszka, okruszkowi zatrzymał się 2 tygodnie temu rozwój.
Ja mam w piątek, ostatnio zniknęło mi sporo objawów i pobolewa mnie brzuch, też żyje w stresie..Ja jutro jadę na wizytę i też się boje własnie takiej diagnozy:-(
Bardzo, bardzo mocno tule... ja tez mam lek bo ciage mam pkamienia brazowe, wieksze, mnijesze ale ciagleDziewczyny, ja się żegnam. Nie ma serduszka, okruszkowi zatrzymał się 2 tygodnie temu rozwój.