Catlady
Aktywna w BB
A w którym tygodniu i dniu dokładnie masz?Ja nie wiem jak, serio
Ale następna na prenatalne mam za 2,5 tyg![]()
Ja mam trochę na ostatni moment, bo 13+2

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w którym tygodniu i dniu dokładnie masz?Ja nie wiem jak, serio
Ale następna na prenatalne mam za 2,5 tyg![]()
Ja tak samo 4 tyg będą w Nast piątek i potem we wtorek prenatalne . Boje się cholerniePowiem Ci, że jestem pod wrażeniem, że tyle wytrzymałaśja teraz mam przerwę 3 tygodnie, dopiero za tydzień mam, a już chodzę do tyłu
![]()
Mam 28.10, będę 12+1A w którym tygodniu i dniu dokładnie masz?
Ja mam trochę na ostatni moment, bo 13+2ale zależało mi na konkretnej lekarce.
No ja rozumiem Twój stres, też tak mamJa tak samo 4 tyg będą w Nast piątek i potem we wtorek prenatalne . Boje się cholernie
A tak dziewczyny z innej beczki ... Kupuję któras detektor ? Zastanawiam się nad kupnemkiedyś to nie myślałam o tym ale teraz jakoś tak po tych stratach i człowiek starszy (37 ) to przez myśl przechodzi a może kupię ?!
![]()
Ja w drugą stronę, ciągnie mi się to niesamowicie..No ja rozumiem Twój stres, też tak mam
Nie macie wrażenia, że jakoś te tygodnie szybko lecą?
Mi też się dłużyJa w drugą stronę, ciągnie mi się to niesamowicie..
Wydaje mi się, że druga połowa mi zleci, oprócz marzenia o dziecku, zawsze mówiłam, że chcę mieć ciążowy brzuch, zobaczyć jak to jest, więc dopóki go nie mam to mi się dłuży, bo już chcę go mieć![]()
No to tak jak jaTeż się nie mogę doczekać ładnego brzuszka, póki co to mam oponkę, a nie ładną piłeczkę![]()
Ja też! I włosy jakoś lepiej rosną! Niestety na całym cieleJa z ładnych rzeczy to mam teraz cycki![]()
Mi też się dłużyfajnie czuć kopniaczki , nie moge się doczekac tego uczucia
No to tak jak ja![]()
też! Super wyglądająJa z ładnych rzeczy to mam teraz cycki![]()