reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

reklama
Ja się czuję się ja kupa za to . Od tych leków czuję że puchnę z dnia na dzień . Ogólnie jetem szupla i tak się teraz fatalnie czuję że szok . Wszystko już mnie uwiera i ciasne jest . A ja ile wcześniej niż wy jestem . To nie wiem co będzie później

Hej,
Dzis byłam poplotkować z przyjaciółka i pochodziliśmy troche, kilka km zrobiliśmy po mieście. Ale powiem, Wam ze pod koniec spaceru zaczął ciągnąć mnie brzuch. Jak usiadłam sie i odpoczęłam to wszytsko minelo. Zastanawiam sie czy to mięśnie zie juz tak rozciągają. Normalnie pracuje i mam taką mieszaną pracę teoche za biurkiem a teoxhe takiej pracy operacyjnej, więc ogólnie mam ruch. Zaskoczyło mnie to dzisiejsze ciągnięcie. Też tak macie?

Ja tak samo 4 tyg będą w Nast piątek i potem we wtorek prenatalne . Boje się cholernie 🥹

A tak dziewczyny z innej beczki ... Kupuję któras detektor ? Zastanawiam się nad kupnem 🤔 kiedyś to nie myślałam o tym ale teraz jakoś tak po tych stratach i człowiek starszy (37 ) to przez myśl przechodzi a może kupię ?!🫣
Myślałam o tym, ale czytałam, że sprawdza się fajnie po 20 tygodniu dopiero, więc czekam 🙂.
Ja z ładnych rzeczy to mam teraz cycki 😉
Jeju zazdro. Ja mam ogólnie bardzo duże piersi, więc poza tym, że są bardziej nabrzmiałe i tkliwe nie widzę różnicy 🤭
Hej,
Dzis byłam poplotkować z przyjaciółka i pochodziliśmy troche, kilka km zrobiliśmy po mieście. Ale powiem, Wam ze pod koniec spaceru zaczął ciągnąć mnie brzuch. Jak usiadłam sie i odpoczęłam to wszytsko minelo. Zastanawiam sie czy to mięśnie zie juz tak rozciągają. Normalnie pracuje i mam taką mieszaną pracę teoche za biurkiem a teoxhe takiej pracy operacyjnej, więc ogólnie mam ruch. Zaskoczyło mnie to dzisiejsze ciągnięcie. Też tak macie?
Jak idę szybko, albo długo, to potrzebuję przerwy, bo czuję ciągnięcie.

Hej,
To jest bardzo normalne . Też tak miałam w pierwszej ciąży i teraz ja dłużej idę to też . Jednak tam wszystko się rozciąga i przygotowuje . Warto wspomnieć lekarzowi ale uważam że nie jest to powód do zmartwień :)

reklama
Do góry