eij
Fanka BB :)
Coś przebija, ale ja bym i tak szła na betę. Będziesz miała dziś wynik i pewność czy się udało, powodzeniaTo ten sam test tylko przy innym świetle. Zrobione zaraz po tamtym zdjęciu. Może tutaj coś widać?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coś przebija, ale ja bym i tak szła na betę. Będziesz miała dziś wynik i pewność czy się udało, powodzeniaTo ten sam test tylko przy innym świetle. Zrobione zaraz po tamtym zdjęciu. Może tutaj coś widać?![]()
Dziękuję. Chyba zaraz pójdę na betęCoś przebija, ale ja bym i tak szła na betę. Będziesz miała dziś wynik i pewność czy się udało, powodzenia![]()
Ja widzę :-) beta da ci odpowiedź ale wierzę ,że sie udało :-)To ten sam test tylko przy innym świetle. Zrobione zaraz po tamtym zdjęciu. Może tutaj coś widać?![]()
Ja też widzę cień, leć na betę i daj nam znaćDziękuję. Chyba zaraz pójdę na betę![]()
Hej. Sorki że nie dawałam znać ale nwaal pracy u mnie. Okres dostałam 12 mają. Trwał 2,5 dnia. Skąpy. Wczoraj znowu dostałam "okres"??? Dzisiejszy test sprzed 10 minut. Co mam o tym myśleć? Lekarz dopiero w piątek o 15.30Ja też widzę cień, leć na betę i daj nam znać![]()
Pozytywny. Idź na betę i powtórz po 48h. Razem z betą zrobiłabym progesteron, bo on może odpowiada za krwawienia. No i przyspiesz wizytę lub jedź na ip. Każde krwawienie najlepiej skonsultować.Hej. Sorki że nie dawałam znać ale nwaal pracy u mnie. Okres dostałam 12 mają. Trwał 2,5 dnia. Skąpy. Wczoraj znowu dostałam "okres"??? Dzisiejszy test sprzed 10 minut. Co mam o tym myśleć? Lekarz dopiero w piątek o 15.30
Pozytyw!Hej. Sorki że nie dawałam znać ale nwaal pracy u mnie. Okres dostałam 12 mają. Trwał 2,5 dnia. Skąpy. Wczoraj znowu dostałam "okres"??? Dzisiejszy test sprzed 10 minut. Co mam o tym myśleć? Lekarz dopiero w piątek o 15.30
Hej. Sorki że nie dawałam znać ale nwaal pracy u mnie. Okres dostałam 12 mają. Trwał 2,5 dnia. Skąpy. Wczoraj znowu dostałam "okres"??? Dzisiejszy test sprzed 10 minut. Co mam o tym myśleć? Lekarz dopiero w piątek o 15.30