Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja juz dzis zaliczyłam szkołę rodzenia i małe spanko po południu -wszystko przez tą pogode
Piszecie ,że u was słonko to wychodzi na to,że tylko u mnie śnieg z deszcem padał i jak tak dalej pódzie wcale ciuszków nie wypiore:-(A czas sie skraca (kwiecień leci jak szalony)
.Mąż przez tą pogode był już w domku o godz .12 00 dlatego już mnie nie było na forum -trzeba korzystac ,żadko sie takie coś zdarza
Dlatego drugą część dnia spedziłam jakoś milej i nawet mi lepiej po ćw, w szkole rodzenia.
Z tym ,że sie troszke przestraszyłam,bo "po wszystkim" leciała ze mnie najpierw sperma
a potem normalnie sama woda -i teraz nie wiem czy to pociekły mi wody czy co?Jak woda z kranu ale
niezbyt dużo z 3 łyzki stołowe na oko
Co wy o tym myślićie?Panikować nie bede za wczesnie ale w takich sytuacjach Bóg wie co robić

.

A nie powiedziane ,żę akurat pokój "specjalny"bedzie wolny
Oby był....

.Madzia a jaka koszule kupilas??Ja kilka dni temu zdecydowalam ,ze jednak bede karmic piersia wiec musze teraz kupic jakies koszule i biustonoszeA nie mam juz sily wybierac
ciekawe co im z tego wyjdzie ale zobaczymy ale pewnie i tak za długo nie wysiedzę bo szybko zmęczona się robię ale jak powiedziały że mam przyjść to pójdę
A u mnie zanosi się że jutro będzie męczący dzień najpierw mam iść do miasta z moja szwagierką a pod wieczór koleżanki mają mi baby shower zorganizowaćciekawe co im z tego wyjdzie ale zobaczymy ale pewnie i tak za długo nie wysiedzę bo szybko zmęczona się robię ale jak powiedziały że mam przyjść to pójdę
![]()

Mi nikt nie zrobił takiej przyjemności i myślę ,że to sie tak jeszcze u nas nie dokońca przyjęło:-