Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Widze ,że zostałam tu sama:-szok: W takim razie i ja zmykam .Życze miłej i spokojnej nocy -najlepiej bez pobudek bo to gwarantem dobrego zdrowego snu .Oby jutrzejszy dzień był lepszy i bardziej pogodny:-):-):-).DOBRANOC.
Dziewczyny ja zwariuję przez te hormony. Mój mąż wyjechał i wieczorem miał zadzwonić. O 21 brało mnie spanko, więc chciałam przed snem z nim porozmawiać, a tu tel. wyłączony . Przez tą ciążę psychika mi siada, więc tysiąc najgorszych scenariuszy mi przez głowę przeszło i koniec... po spaniu. Zdenerwowałam się i łzy same mi lecą. Mąż przed chwilą zadzwonił, bo padła mu bateria... a ja nie byłam w stanie z nim rozmawiać, bo mu "buczałam" w słuchawkę
w ciągu 9 dni przybrała już do wagi 1860 gram.Za tydzień będziemy w domku:-)Jesteśmy wszyscy szczęśliwi:-)Już daje Wam nowe foty.A w przyszły weekend będziemy już w domku razem:-)