• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Normalnie się wzruszyłam, taka kruszynka dzielna:-), ślicznie wygląda oby do dwóch kilo, i będziecie razem:tak:. Serdecznie Was pozdrawiam i dalej się dzielnie trzymajcie, finał tuż tuż:-).
Ja mykam spać dobranoc;-)

Madzia dzieki za odpowiedz.Wlasnie myslalam tez o takiej koszuli tylko zastanawiaja mnie te rozciecia z boku czy jakbym ja zalozyla bez stanika to czy mi piersi na boki nie beda wylatywac przez te otwory ??? :)

Ale bym zjadla teraz takiego zmrozonego czerwonego soczystego arbuza.Ale o tej godzinie tu na wsi nic takiego nie kupie :((

Ale Wy duzo piszecie! Nadazyc nie mozna :-) Ja to sie tylko czasem pokazuje, w pracy jeszcze przez nastepny tydzien,juz wysiedziec nie moge...

Katja, bardzo Ci wspolczuje,ja swoje pierwsze malenstwo tez stracilam w zeszlym roku...

Jak piszecie o kosztach,ktore trzeba poniesc przy porodzie,to az sie za glowe lapie:szok: Tutaj opieka medyczna jest za darmo, porod za darmo, znieczulenie i sale poporodowe tez (wszystkie jednoosobowe). I jeszcze daja spory "baby bonus", bo chca tu miec jak najwiecej dzieciaczkow :-)

reklama
hej dziewczyny
musialam wstac o 5 rano zeby sobie jesc zrobic totalny szok
Wlasnie patrze na wschod slonca u mnie piekny. Jestem zaskoczona sama soba nie sadzilam ze mozna wstawac specjalnie zjesc

dzis cala noc kul mnie brzuszek a maly byl jakis twardy... i wogole strasznie swedzi mnie w pochwie i na brzegach normalnie chce sie wsciec....:wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry