Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

no ale przynajmniej dzisiaj zobaczę moje malusie wielkie szczęście 

. Ale za to dziecka bym jej nie zostawiła nawet na chwilke. Zupełnie nie ma podejścia. Mój Mieszko długo płakał albo uciekał na jej widok, teraz jest juz coraz lepiej. Ostatnio (juz drugi raz jej sie zdarzyło to samo) usilnie namawiała mnie żebym dała małemu troche ciasta jakie zrobiła - przecież odrobina alkoholu, którą nasączone jest ciasto nic mu nie zaszkodzi.... Dodam tylko że ciacho pływało w tym likierze.
Za pierwszym razem takie samo ciacho zrobiła mu na 1 urodziny 
Bardzo bardzo dziękuję za cieplutkie powitanie...anusiasac, witamy na majoweczkach :-) Jak dobrze ze nas coraz wiecej, razem razniej.
A ja mam do was pytanie , jak wasze samopoczucie?? Dalej odczuwacie te uporczywe mdlosci? Bo mi chyba nigdy nie przejdzie :-(
nawet mój mąż (który, tak a propos ma dziś urodzinki
) chwali się przed swoimi kolegami, że nie ma ze mną najmniejszych problemów 
anusiasac musisz wejść w szybkie menu jest taka zakładka na różowym pasku powyżej wybrać edytuj podpis i wyświetli się takie okienko jak przy odpowiedzi tam trzeba wkleić BBcode ze stronki na której zrobiłaś sobie suwaczek( koniecznie w całości) potem możesz zrobić podgląd podpisu i zobaczyc czy widac dobrze a potem zapisz i już powinno byc oki w razie pytań pytaj to jeszcze pomożemy
agusia normalnie nie wiem co napisać bo wstyd mi za Twoją szefowa jako za kobietę :-(tym bardziej że sama ma dzieci mam nadzieję że wszystko sie ułoży
kamilka ja bym na Twoim miejscu poszła na zwolnienie i nawet się nad tym nie zastanawiajodpoczniesz zrelaksujesz się a zwolnienie w ciązy jest płatne 100% więc już szybcikiem na L4
tolka no to Twoje L4 już tuz tuż :-):-)
Iwonko dobrych wyników
Reszcie majóweczek miłego i spokojnego dnia :-):-)![]()

Droga Puchatko, ślicznie dziękuję za pomoc i już biorę się do roboty....byc może już za chwilkę będziesz mogła podziwiać efekty swojej pracy dydaktycznej![]()
nie spodziewałam się, że na tym forum będzie tyle życzliwych i przyjaznych dziewczyn. Naprawdę jestem pod wrażeniem, odwiedzam Was kiedy tylko mogę, to naprawdę poamaga....jesteście WIELKIE 
anusiasac, pięknie to zrobiłaś, teraz codziennie będziesz patrzyła jak się maleństwo zbliża do wyjścia. Gratuluję jeszcze raz, co do mdłości i wymiotów to nie miałam nie mam i pewnie mieć nie będę, dla mnie super :-)