Witam przyszłe majowe mamusie:-) długo mnie tu nie było ale musiałam na trochę do rodziców jechać. Tak się zbierałam do tego żeby im powiedzieć o dzidziusiu ale nie mogło mi to przejść przez gardło
. Co gorsza to wydaje mi się że następny raz będę u nich dopiero z tydzień czy dwa przed świętami a mój brzuszek cały czas rośnie. Dzisiaj aż się przeraziłam jak spojrzałam na swój ciążowy brzuszek wg USG dziś jest 13 tydz 2 dzień. Od jakiegoś czasu na wszelki wypadek nosze dość luźne bluzeczki a dziś założyłam obcisłą i wiadomo w którym miejscu się opięła. Moja gina powiedziała że mój brzuszek jest twardy jak na bliźniaki
Od początku ciąży przybyło mi prawie 2 kg ale na szczęście gromadzi się to tylko na brzuszku. Na moim ostatnim USG myślałam że oszaleję ze szczęścia:-) bo dzidziuś strasznie się kręcił ruszał nóżkami i rączkami. To było cudne i już baaaardzo kocham to maleństwo.
Mam pytanko do mamuś kiedy można na usg rozpoznać płeć dzidziusia?? Buziaki
. Co gorsza to wydaje mi się że następny raz będę u nich dopiero z tydzień czy dwa przed świętami a mój brzuszek cały czas rośnie. Dzisiaj aż się przeraziłam jak spojrzałam na swój ciążowy brzuszek wg USG dziś jest 13 tydz 2 dzień. Od jakiegoś czasu na wszelki wypadek nosze dość luźne bluzeczki a dziś założyłam obcisłą i wiadomo w którym miejscu się opięła. Moja gina powiedziała że mój brzuszek jest twardy jak na bliźniaki
Od początku ciąży przybyło mi prawie 2 kg ale na szczęście gromadzi się to tylko na brzuszku. Na moim ostatnim USG myślałam że oszaleję ze szczęścia:-) bo dzidziuś strasznie się kręcił ruszał nóżkami i rączkami. To było cudne i już baaaardzo kocham to maleństwo. Mam pytanko do mamuś kiedy można na usg rozpoznać płeć dzidziusia?? Buziaki
ale damy rade
mam nadzieję że od II trymestru będe mogła chodzić na basen trochę ruchu zawsze wskazane 

a Ciebie piersi nawet nie bolą ani brzuch

Vanesska jak byla w tym wieku to tak nie skakala podczas badania a to malenstwo to nam da chyba popalic