pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Magda19 pisalaś że od dziś nie jesteś już nastolatka TO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN :-):-):-)
WSZYSTKIEGO NAJ... NAJ... NAJ... w już nienastoletnim życiu :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magda19 pisalaś że od dziś nie jesteś już nastolatka TO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN :-):-):-)
Może wam jeszcze nie pisałam gdzie jak mieszkamy z Ł . Od ślubu mieszkamy tydzień u jego rodziców a tydzień u moich . Za niedługo mam rodzić wiec ustaliliśmy z Ł ze przeprowadzamy sie na stałe do mnie bo jest wiecej miejsca . A ta mooja teściowa wymyśłiła ze teraz to nie musimy sie przeprowadzać co tydzień tylko naprzykład co miesiąć. Jak ona sobie to wyobrarza .
. U nich nawet miejsca nie ma musiała bym łóżeczko postawic w przedpokoju . I chodzi za mnąd wczoraj i mnie namawa zebyś my sie za miesiąc przeprowadzili do nich .
![]()
Dziewczynki my tylko na chwile. jedziemy do szpitala na te badania i zobaczymy czy będziemy odwracac czy się Marysia odwróciła. Mam bóle zapowiadające od jakiegoś czasu więc wszystko się może zdarzyć. Napisze jak już będę po wszystkim...
Pozdrawiam Was i Wasze skarbeńki

ale ja jestem debil...lodow mi sie chcialo

tak mi sie chciało śmiać bo my na poczatku też przez 2 miesiace tak jeżdziliśmy i wszyscy tesknili ale gorzej jak osiadliśmy w jednym miejscu to już przestali zależy jak wiatr zawieje ale niedlugo już tylko u siebie:-) Ale fakt faktem to strasznie męczace a z dzieckiem to w ogoleszczerze........to trudno mi w to uwierzyć............temperatura, bakterie mogą zaszkodzić ale nie w taki sposób że dziecko też będzie przeziębionedziewczyny ciotka co jest polozna kazala mi skontaktowac sie szybko z lekarzem...bo dziecko jest juz napewno ze mna chore i musze miec podany antybiotyk zeby maly nie dostal zapalenia pluc...ale ja jestem debil...lodow mi sie chcialo
![]()