Hello dziewczynki
Widzę że waga na tapecie, ja na razie równe 2 kg na plusie więc nie jest źle ważę 58,5 kg w poprzedniej ciąży na tym etapie było już 65 brrrr ale wtedy do góry brzuszkiem się leżało hi hi hi . Mam nadzieje że max w tej ciąży 12-13 kg przytyję
U nas taka brzydka pogoda aż wyć się chce, siedzę z tą moją latoroślą marudzącą w domu i marzy mi się dzień bez córki albo chociaż 3 godzinki, kocham ją bardzo ale czasami zresztą na pewno rozumiecie
Iwonko - hi hi ja też brzucha mam moja mama się śmieje, że jak w 5 miesiącu wyglądam, dobrze że na razie tylko brzuch i cycuszki się otłuszczają hi hi Ja do wagi wróciłam po roku od porodu nawet do niedowagi bo do 55 kg z 80 prawie.
zwolinka - wiesz jak leżałam z kluską na patologii ciąży to poznałam tam taką dziewczynę która na początku tzn w pierwszym trymestrze schudła 6 kilo ale jak odbiła w drugim to ho ho więc się nie martw na zapas, a nie ma Ci kto pomóc przy dzieciaczku abyś trochę odsapnęła?
minka - widzę że galopujesz z wagą ale pewnie póxniej się zatrzyma poza tym szybko stracisz po porodzie :-)
Kamilko - będzie dobrze kochana w ciąży jesteśmy bardziej wyczulone na wszystkie emocje ale nie ma co się dołować, może to idealistyczne co powiem ale jak Bóg daje dzieciąto to pieniążków na dzieciątko też nie zabraknie, a tunikę na pewno kupisz może twoje kochanie Ci prezent zafunduje uszka do góry
A ja dzisiaj wygrzeebałam z szafy moje spodnie ciążowe i w pasie są okejj bo sa z tym pasem czarnym takie wygodniutkie tylko na udach mi wiszą i na pupie ehhh a;e do tuniki pasują bo nie widać. A dwie tuniki kupiłam sobie w carryfourze na przecenie po....1zł i teraz są jak znalazł :-)