Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Minka fajnie musiała wyglądać ta rozmowa:-):-)hmm jak poszło ?! trudno jest to określić zobaczymy co bedzie dalej;-)
reakcja Konrada: co?
reakcja Wiktora: a kto urodzi? Robert na to ja ;-) a Wiktor że rodzić mogą tylko kobiety ;-)![]()
Bidulo, męczysz się:-( Ale już niedługo i będziesz odpoczywaćWitajcie majóweczki!!
Ja juz po urlopie i dzisiaj znowu w pracy ale za miesiąc na L4 i będzie spoko mam nadzieję trzeci dzień boli mnie głowa w taki dziwny sposób bo to nie jest staly ból tylko taki narastający i malejącyw weekend sobie polegiwałam posypiałam a dzisiaj niestety trzeba było wstać i od rana mnie mdli no maskara normalnie ale nic mam nadzieję że dzień szybko zleci i do domciu pod ciepluśki kocyk
![]()

I POPROSTU MNIE TYM ZBILA Z NOG TYM BARDZIEJ ZE PO POWROCIE ZZA GRANICY WYREMONTOWALISMY TO MIESZKANIE JAK WIEDZIELISMY ZE TU BEDZIEMY MIESZKAC WSZYSTKIE PIENIADZE POSZLY JAK WODA A TERAZ KIEDY NIE MA KASY TO ONA WYJECHALA Z CZYMS TAKIM.. JA SIE POPROSTU ZALAMALAM ALE POWIEDZIALAM PROSTO Z MOSTU ZE JAK MI ODDADZA 6000 ZA REMONT I MEBLE TO SIE WYPROWADZIMY A ZE ICH NA TO NIE STAC I NIE MAJA WIEC UCICHLI.... ALE JAK WY BYSCIE SIE POCZULY PO CZYMS TAKIM W DODATKU JA MAM DO PLATY STUDIA I NIE DAM RADY SIE WYPROWADZIC
nie cierpie naszej poczty
a musialam isc bo wyslac pieniazki kobitce ze spodnie jeansowe ciazowe ktore kupilam na Allegro
potem na szykowalam sobie wszystko na obiadek.Robie dzis zeberka pieczone
a wlasnie za oknem zaczelo sypac
choc moje dziecko jest szczesliwe z tego powodu:-):-):-):-):-)ja tez lubie snieg,nie powiem.A sanek jeszcze nie mamy..

do brze powiedzxialas tesciom.Mam nadzieje ze chociaz masz poparcie w swoim mezu
W koncu jestes tajk samo u swojego meza(czy nawet ojca dzieca)bo nie pamietam czy juz po slubie jestescie ale to nie istotne.Bedzie dobrze TRzymaj sie
:-)Acha i mam taka mala prosbe do ciebie zebys nie pisala CAPS LOCKIEM bo to oznacza krzyk w jezyku netowym
Pozdrawiam:-)
A spodenki jakieś fajne kupiłaś? Też szukałam czegoś na allegro ale pewnie w przyszłym miesiącu mój budżet na ten miesiąc już bliski zera hi hi