Olu - dziekuje za rade, dzis zakupie, dobrze, ze o tym prenatalu wspomnialas, bo tez lykam prenatal dha. Mi sie pierwszy raz w ciazy taki skurcz lydki zdarzyl... kedys mialam nagminnie..
Pola - no tak, nasze spoleczenstwo jest jakie jest... Ja sie jutro albo w piatek wybieram do wydzialu komunikacji prawo jazdy wymienic, zobaczymy jak bedzie... chociaz powiem Ci, ze jak ostatnio bylam z Mezem po odbior dowodu rejestracyjnego, to pan bardzo milo zareagowal, bo jak zobaczyl moj brzuszek, to wydal nam dowod, pomimo, ze juz nie zalapalismy sie na numerek, bo ostatnie byly wydawane pol godziny wczesniej...
A wczoraj bylam w tesco, kolejki mega, no to poszlam do kasy pierszenstwa, tez bylo troche ludzi... jakos zadnej kobity w ciazy nie widzialam, glownie mlodych facetow i panie w srednim wieku.

Ale jakos nie chcialo mi sie klocic, chociaz pani z kolejki obok, mowila zebym poszla na poczatek kolejki, bo kasa dla mnie... i jak doszlam do kasjerki, powiedziala bym nastepnym razem podeszla odrazu, bo ona nie widzi przez ta cala kolejke...
Wiec sa i normalni ludzie, szkoda tylko, ze znieczulica jest coraz wieksza...