iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kathy madamagda robi dzis pulpety w sosie pomidorowym,pislam z rana samego bo jej sie pytalam ze wzgeldu na Was ,majoweczki,bo tak czekacie na pomysly wiec sie jej spytalam 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje dla Wigmy ale mamy dzieciaczkow majowych
Słuchajcie odebralam wyniki i mam za malo plytek krwi mam -122
babka powiedziala ze mam przyjsc w piatek i powturzyc ile wynosi norma mowila tez ze w ciazy moze byc tak ze one sie sklejaja
napiszcie co wiecie prosze bo sie martwie
Szopek, ale wynik Wiktorii jest już poniżej normy a pewnie jej wyniki systematycznei spadają jak to w ciąży, więc nie ma na co czekać... ja zaczynałam od 230 na początku ciąży, do 120 kilka tygodni temu. Gdybym nie brała kwasu foliowego to może teraz byłoby około 100?
a ja śpię już od dłuższego czasu z jaśkiem między kolanaminie ma innej możliwości żebym zasnęła...
, no i śpiąc na boku podkładam sobie jeden jasiek pod brzuch żeby nie wisiał w powietrzu;-) i jeszcze jeden między kolanami
...i teraz jest dobrze 

sluchajcie mialam 168 puzniej 144 a teraz mam -122 normalnie minus nie 122 tylko minus sto dwadziescia dwaa
No to ja od jakichś 2 tygodni śpię na dodatkowej kołdrze złożonej jeszcze na pół, bo mnie miednica w nocy bolała:-), no i śpiąc na boku podkładam sobie jeden jasiek pod brzuch żeby nie wisiał w powietrzu;-) i jeszcze jeden między kolanami
...i teraz jest dobrze
![]()

jakimkolwiek sposobem...

:-)