reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

kurcze, ja to najchetniej wzielabym taka, ktora nie tylko na okres karmienia posluzy.. bo strasznie lubie pizamki :tak:
no ale nic, chyba ta wezme, bo naprawde tania i nawet niezla, ma odpowiedni fason, bo ja to nie znosze takich workowatych :-p kupilam na poprzednia ciaze jedna taka z rozcieciami na cycki i koszmar, nie znosze jej, do tego moglabym pod nia piecioro dzieci schowac, hehe ;-)
bo koszule dwie juz mam, ale wlasnie pizamka teraz needed :-)

reklama
madamagda, ty chociaz mozesz sie cieszyc, ze juz nie masz szyjki, hehe. bo ja ledwo chodze, maly napiera, wszystko mnie kluje i ciagnie, a szyjka dluga i twarda, jakby nigdy nic :baffled:

Aenye nie pokaze zakupow bo wlasnie schna na suszarce :)
Łania kupilam w Smyku ,takie wisialy na wieszaku bez opakowan.Najdrozsze ze wszystkich jakie tam byly ale gruby i podwojny .Firma jakas Sofija cena 54.90.Rozne kolory.
Czesc Madamagda :)

ayene
nie przejmuj się, jak byłam 3 tygodnie temu na badaniu to byłam twarda, zamknięta i długa na 40 mm, a sądzę że po tej akcji skurczowej w niedziele nagle się wszystko ruszyło.:tak: Także jest nadzieja i mimo że teraz nic się u ciebie nie dzieje, nie oznacza że jutro nie zaczniesz rodzić. :sorry2:

Iwonka jeszcze raz dziękuję że byłaś tak miła i pisałaś w moim imieniu do cioteczek :)

Halo jest tu kto? Ja chyba zmykam do loza.Juz nie moge siedziec wiec co bede sie zmuszac.Jak cos to sie juz zegnam .Dobranoc
SCpooh_su10108-as2207.gif

Podskocze moze do smyka to obmacam!:-D

Dobrej nocy Majoweczki, no i oczywiscie udanego majowego weekendu... Jejku, juz maj mamy... A pamietam jak zaszlam w ciaze, to do maja wydawalo mi sie, ze jeszcze tak baaardzo daleko... a tu juz sie zbliza czas porodu i wielkich zmian...

reklama
Ja jeszcze jestem chwilke,byłam na Naszej klasie,bo bardzo dawno tam nie zagladałam.Wogole zapomnialam o niej ...

Do góry