• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

co jest? nikogo dzis nie ma? czy wszystkie rodza? ja dzis mialam fatalna noc, co ruch to sie budzilam a do tego ta pogoda, fuj fuj. az sie ogrzewanie wlaczylo w domu.

reklama
No chyba wszystkie jeszcze leniu****a albo rodza;-)
A my cali happy od rana w końcu wrócily dobre relacje miedzy nami i mimo tej pogody to fajnie jest:-)i wybieramy sie dzis na ostatni wypad (pewnie na dlugo) tylko we dwoje

Wszystkim solenizantkom tym dużym i tym malutkim samych slodkości i sloneczka:-):-):-)

Hej:-(
Pogoda mnie załamała.
Trzy dni gniliśmy sobie z Piotrkiem w łóżku i ogladalismy filmy mając w perspektywie NIEDZIELNEGO GRILLA z grupką znajomych!!!!!!
Szykowałam się na niego jak głupia, bo nie dość że to pierwszy grill w tym roku, to pewnie na jakiś czas ostatni. A tu taka obrzydliwa aura:crazy:
Wszyscy sie wykruszyli:-( ale ja z Piterkiem chyba pojadę. Bedziemy tylko my i właściciel działki. Boooooooosko:-(
W ogóle to kiepska noc była. O 2.30 robiłam sobie herbatkę z melisy, bo oczy jak 5 zeta miałam i nie mogłam spać. w koncu mnie zmuliło i zasnęłam.
Objawów porodu zero a do terminu 9 dni. Tylko troszkę mnie czasem krzyż poboli i czasem podbrzusze.
Chyba pojadę do teściów i wejdę do nich na 10 pietro po schodach.
mimo pogody, miłego dnia wam dzisiaj zyczę:-)

Cześć Majóweczki!

Olu - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek... kolejnych 18tych oczywiscie.;-) Bezbolesnego i szybkiego porodu... no i duzo usmiechu i slonka na codzien i na twarzy i w sercu... Oby wszystko Ci sie ukladalo tak jak sobie zyczysz!:tak:

Milego dnia dziewczyny!

A ja dziewczyny kolejna tragiczna noc teraz to juz chyba zaczyna sie ten czas niewyspania zaczal sie od wczoraj i juz sie nie skonczy jeszcze jak maly sie urodzi...:-(:-( zmeczona :dry: u mnie narazie sie nic nie dzieje dalej czop odchodzi...

dzis wybralismy sie jeszcze do reala na zakupy doupilam dwie paczki pampersow w sumie mam juz 4 mysle ze narazie starczy a pewnie jeszcze dostane w prezencie... ja koncze odezwe sie wieczorem b o nie mam sily... odsypiam po pare minut noc :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam dziś małą garstkę tych, które się pojawiły i tych, które się pojawią

Ja rano po 9 00 próbowałam wejśc i nici dlatego terz dopiero sie odzywam tak myślałam,że myslićie ,że pewnie rodze hehe:-Da ja narazie nic...:no::no::no:

No ja tak myślałam do momentu, gdy nie zobaczyłam poisu na Twoim gg, że jeszcze nic :tak:, a z tym brzuchem to wiem o czym mówisz, bo też tak mam, że jak siadma to trzymam go na udach :-D:-D:-D

Oto nasz skarbek :)

Śliczna!!!

Czy slyszalyscie o tym ze maz przy porodzie ma miec jakies badania chyba chodzi o hbs bo go nie wpuszcza ? w moim szpitalu to cieżarna nawet nie musi miec no a to ze u nich to chyba nie e wszystkich?

Współczuję sytuacji...ja o takich badaniach nic nie słyszałam :sorry2:, a czemu Twoja teściowa nie chce, żeby jej synuś był przy porodzie? Przecież to jego dziecko będzie przychodziło na świat i decyzję o tym powinien podjąć on, czy chce być czy nie...no i oczywiście Ty:confused: :confused2:

Oleńko wszystkiego co najlepsze z okazji Twoich urodzinek...spełnienia najskrytszych marzeń, pociechy z najbliższych, prawdziwych i szczerych przyjaciół, na których ramieniu zawsze będziesz mogła się wesprzeć i oczywiście bezbolesnego rozwiązania życzy Dotkass

Dziewczyny CFCGIRL urodziła Marysię, widziałam zdjęcia małej na naszej-klasie. Mam nadzieję że się nie obrazi że pokażę malutką.

Madziu GRATULACJE :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry