Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Moje okna też wyją z brudu ;-) ale ja czekam aż mi się 38 tydzień zacznie i siębiorę za robotę. Poza tym mi się nie pali do ich mycia, nie chce mi się. Więc czekamy razemdzieki, to poczekam, w sumie nie chce mi sie myc, ale jak czytam, ze wy wszystkie myjecie a moje okna wolaja o pomste do nieba!! to zwatpilam.
:-).ale chcialam pochwalic mojego mezusia, idac do pracy kupil mi buleczki, hehehehehi wlasnie wsuwam, mniammm :-)
, ale jaki miłySzukam wolnych miejsc w przedszkolach bo sa wolne ale daleko od domu..((
(Przepraszam, jeśli przeszkadza Wam, że się wtrącam w wątek, już nie będę)
:-)hej dziewczyny a ja dalej 2w 1
zeby moje dziecko chcialo tak posluchac ciocie z bb i wyjsc to byloby fajnie niestety a tu ani widu ani slychu.. jutro moje urodziny ktore jeszcze spedze w domu...

może posłucha :-)
dzięki... czyli jednak miałaś regularne skurcze. ja tak nie mam. Tzn. nawet jak już są regularne, to po jakimś czasie zanikają
Od tych dwóch dni jakoś tak dziwnie się czuję i chciałabym chyba mieć juz to za sobą niż siedziec i się zastanawiac, czy to normalne, czy może się jednak cos złego dzieje![]()
od kilku dni to masakra poprostu...tłumaczę sobie, że Niunia jeszcze ma 2 tygodnie do terminu, ale nic mnie to nie pociesza, bo cóż z tego, jak raz boli a raz nie...nie może się zdecydować ten ból, czy ma trzymać czy odpuszczać 

Ja i moja lekarka trzymamy się terminu wyliczonego na podstawie OM.Tak to jest z tymi terminami. Ja co USG słyszałam inny termin, najpierw 18 maja, potem 15 maja, potem zeszło do 14go, a ostattnio jak bylam na wizycie to lekarz powiedział, że oni i tak liczą od ostatniej miesiaczki, wiec znowu wskoczyłam na 18go maja. Wkurzające jest to tym bardziej, im bliżej danego terminu. Wiec Kamilko trzymam kciuki za ciebie, oby poszło jak najszybciej.![]()

więc Kamilka ćwicz tą cierpliwość ;-)... i tak trzeba urodzić