iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
agusiaa no wlasnie mi wyszedl chlopak...hm sama nie wiem co bym chciala,w su ie chlopak moglby byc dla rownowagi w rodzinie
Jeszcze gdzies jest jedna strona podobna,jak znajde to dam ci link io tam sobie sprawdz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kamilka, dzięki za przepis, też chętnie skorzystamiwonko- krokiety z grzybami i jajkiem rewelacja: farsz z grzybkow gotowanych lub pieczarek trzeba to zmielic i ugotowac z 5 jajek na twardo i tez je razem zmielic do tego podsmazyc jedna cebule tez zmielic razem wymieszac dodac przyprawy pieprz i sol i mozna pietruszke ale to zalezy jak kto lubi ja nie lubie pietruszki... gdyby farsz sie nie lepil to trzeba dodac lyzke majonezu i wlasciwie nawet mozna dodac dla ostrosci....;-)a pozniej tak jak krokiety ciasto nalesnikowe zawinac optoczyc w bulce i jajku i gotowe krkiety... PYCHA hehehe
brzmi baaaaardzooooo smakowicie, Pozdrawiam cieplutko...i życzę wytrwałości w utrzymaniu zawieszenia broni...na pewno dacie radę, a jak maluszek przyjdzie na świat, to tesciowie oszaleją na jego punkcie i nie pozwolą Wam nigdzie pójśc...a kiedy skończysz studia, to teściowa na pewno nie raz poprosi o masaż i doceni, jakie skarby ma pod własnym dachem 

bylam z siostra na zakupach i wyciaglena mnie i ze ona ma byc moja swiadkowa to kupila mi w prezencie hehehe
zawsze mi na zgage pomagaly sprobuj przynajmniej owoc ktory i tak i tak powinno sie zjesc....

egoistka. Staram się być spokojna, ale czasami się nie da. No ale nic,jak będe bardzo zmęczona pójdę do lekarza i wezmę L4.