reklama

Majóweczki 2008

dziewczyny czy Was też swedzi nieraz brzuszek czy tylko Mnie??:confused::confused:

Jutro upragniona wizyta u ginka już się nie mogę doczekać kiedy zobaczymy naszego dzidziusia idziemy razem z mężem mam mieć badania prenatalne oby wszystko było dobrze i dzidzia była duża i zdrowa :sorry2:

madzia - gdybym pracowała przy kompie to jest coś innego bo w pracy trzeba to robić a Ja nie muszę slęczeć przed kompem i ściskać brzucha :wściekła/y::wściekła/y: (słowa męża) a jeśli chodzi o zgagę to płatki migdałów są dobre

iwonka - Ja też robiłam ten test i Mi nic nie wyszło :wściekła/y:

reklama
WITAJCIE majóweczki mam takie pytanie czy orientujecie się czy mogę uzyć kremu do depilacji bikini ,zastanawiam się czy przypadkiem jakies skladniki nie dotra do krwiobiegu ? :confused:

tolka23 swędzący brzuszek prawdopodobnie skóra sie rościąga-naciąga ;-)koniecznie trzeba dużo smarować kremami ;-) szczególnie tymi na rozstępy ;-)

Tolka na brzusio dobra jest oliwka po kąpieli na mokrą skórę, świetnie nawilża i natłuszcza. :-)

A mi udało się nareszcie uśpić mojego małego przylepca i mam chwilkę dla siebie :-) Małż niestety jak zwykle pracuje :-( ale byle do przodu :-)

anulka i minka - dziękuje kochane :-) nawilżamy się oliweczką codziennie :tak: małżonek smaruje i masuje ;-):-p pozyteczne z użytecznym

dobranoc spokojnej nocy :blink: :rofl2:

Oj mnie też swędzi brzuszek nieraz, ale tak jak piszą dziewczyny, jest to na pewno wynik rozciągania. A czy macie czasami takie skurcze - zwlaszcza w okolicy pepka??
Toluś czekam na wiadomości. Na razie nie mam dostępu do gg...Trzymam kciuki. A na męża się nie denerwuj. Mój to samo mówi...dobrze ,że się troszczą:-)
Pozdrawiam brzuchatki

mnie rowniez swedzi brzuszek a to dlatego ze skora sie rozciaga:tak:ja rowniez smaruje sie oliwka tak jak przy pierwszej ciazy i nie mialam rozstepow:-pTolka powodzenia u ginka :-)

brr, ale zimno na dworze...
dostałam dzisiaj bure od męża rano, że czapki nie nosze. Poczułam się znowu jak w liceum :-)
rzeczywiście muszę jednak coś z tym zrobić bo znowu pociagam nosem.

miłego dnia życzę.
I czapki na głowy :tak:

Witam ale mi dzis komp muli,trace cierpilwosc:wściekła/y:
Polka Wkejam na zyczenie znow link do strony do sprawdzenia plci :-)

twojaplodnosc.pl

Agusiaa a ja nie chodze w czapce,nigdy jej nie lubilam,,,Zawsze jak kupuje kurtke to z kapturem zeby w raie co na glowe zalozyc,a tak to sobie uszy wlosami zakrywam:-p
Nati nie pomoge niestety,poczytaj ulotke al;bo poprostu uzyj zwyklej maszynki do golenia..:tak:
Kamilka i Tolka zycze udanych wizyt u gina i czekamy na relacjei foto relacje;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry