iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Magali mi chodzi o mamusie ktore sie juz rozdwoiły a tylko z nich Mm sie udziela
Ja tez bede z wami codziennie klikac jak tylko wroce ze szpitala
))))))))))))))))))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja dostałam zwolnienie od mojego gina do 11 maja tylko, więc lecę po 12 maja do inernisty, a ona bez gadania zawsze wystawiała mi zwolnienia.Spróbuję z internistą, też zbytnio na to nie liczę.
U mnie to saqmo wczoraj, przez cały dzień skurczybyki, od 23:00 do 24:00 liczyliśmy z mężem, ale potem przeszło. Za to nie mogłam już zasnąć, kręciłam się co 2 min z jednego boku na drugi, było mi raz gorąco raz zimno, wszystko mnie swędziało i na dodatek bolała głowa. Nie chciałam przeszkadzać mężowi więc się przeniosłam do drugiego pokoju, ale spania już nie miałam do rana.A ja wczoraj miałam dość bolesne skurcze wieczorem - brzuch mi się tak napinał jak jeszcze nigdy w tej ciąży (zwykle po prostu jest twardy, a wczoraj aż byłam w szoku jaki kształt przybierał). Skurcze były dość częste, już się zaczęłam nastawiać, że to TO, a potem poszłam do kuchni zrobić kanapkę i przeszło. Pewnie skurcze były po masażu szyjki u ginki, chyba w piątek pojadę znów, bo już mam serdecznie dość tej ciąży (chociaż boję się porodu). Wieczorny seksik z mężem już skurczów nie spowodował
Miłego dnia wszystkim!

Wyszłam żeby ją opieprzyć, ale z tej bezradności i zmęczenia się rozpłakałam
.
Szlag mnie trafił, zeszłam na dół, ona pierwsze co to kazała mi coś zabrać ze stołu bo mały się tym bawi,
myślałam że ją rozszarpię.
Ale dzień się pieknie zaczyna.

KAMILKO ŻYCZĘ CI SZYBKIEGO PORODU I ZDROWEGO SYNUSIA!!!
Mam jeszcze problemy z przystawianiem małej do piersi, bo zanim się zassie, to ile ona się ze mną nawalczy. Odpycha się łapkami, odsuwa główkę i zaczyna płakać. Wtedy ja wykorzystuję okazję, jak ma szeroko otwarte usta i pac na cycek :-) I wtedy już ssie spokojnie. I na razie wychodzi nam najlepiej pozycja spod pachy, tyle że jest bardzo niewygodna, bo nie mogę się oprzeć.