iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
OlaK no wlasnie nie wiem jak to u mnie z tym terminem bo biorac pod uwage ostatni cykl 30 dniowy to wychodzi mi na 17 maja a jak 29 dniowy to na 16 maja...............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
SAMA NIE WIEM
MAJ TO NAPEWNO
A TAK WOGOLE TO MAM WIZYTE DOPIERO W PRZYSZLYM MIESIACU 5 O 12.30
NIE DALO SIE WCZESNIEJ ALE SIE NIE DZIWIE BO TA MOJA PANI DOKTOR TO SUPER BABKA
:-)
a jak będzie w rzeczywistości to nikt nie wie ale czas pokaże

zajrzałam do Was choć na chwileczke a teraz uciekam do łózia bo mam straszny katar i boje się żeby co gorszego z tego nie było narazie kupiłam oscillococcinum przynamniej tyle dobrze że jutro sobota i nie musze iśc do pracy jak tylko poczuje sie lepiej to obiecuję pisac duzo dużo więcej ten wąteczek jest w jakis sposób moim spełnieniem marzeń jejeciu jak cudownie móc powiedziec że wszelkie znaki na zmiei i nieba wskazuja że będę czyjąś mamusią 

:-)Niestety od 2 tygodni walcze z biegunka u mojej corki,mam nadzieje ze teraz juz bedzie lepiej,bo mam inne keki a z nimi to tez mam problem bo moje dziecko niestety zadnych lekow nie chce brac
Jezeli przez weekend sie nie polepszy to w poniedzialek ide oddac jej kał na posiew
bedziemy szukac bakteri.Tak to jest normalnie zdrowym zywym dzieckiem i lekarze sie dziwia ze po dwuch tygodniach nie ma odwodnienia i nie jest oslabiona.