Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.Tak ***** wiem......co miesiąc płacę na służbę zdrowia.
Chyba jestem za prywatyzacją służby, bo żeby być w miarę po ludzku i szybko "obsłużona" to i tak muszę iść prywatnie. Cała ciąża gin i endokrynolog plus badania i tak prywatnie, a tu KTG z łachą robią. Po prostu jakaś paranoja....
Mam nadzieję że chociaż Wy będziecie rodzić "po ludzku", bo ja już na to nie liczę...

ale przez to, że u mnie NIC konkretnego się jeszcze nie dzieje, to obawiam się, że mogę przenosić i wtedy to mogą być 3-4 tyg. nawet.
Witam serdecznie.Kathy nie dziwie się że masz już nerwy. Ja jeszcze mam 2 tygodnie a też licze że może z dnia na dzień coś się ruszy.Trzymam kciuki żeby u Ciebie sie ruszyło![]()

Wczoraj byłam u mojego lekarza, bo przestraszyłam się tych silnych bóli. Powiedział mi, że nie sądzi, żebym wytrzymała do terminu :-):-):-) z czego się bardzo cieszę... powiedział "góra dwa tyg."

moja panna wczoraj, jej 4 dzień
Zamówiłam sobie moskitere może zdarzy przyjśc przed narodzinami i ja zamontuje .Wchodze na allegro zamawiam -patrze a Dotkass też taki kupiła
No właśnie Dotkass nie odezwałaś się weteranko!!!Rodzisz?????
No i niestety jeszcze nie rodzę 

Niech się choc o to postara a nie śpi....

;-)

Po co jak do rana przejda

Lipa normalnie ,chyba mała jeszcze posiedzi skoro tak w ciuciu babkę gra z mamą 
:-(Nie chce mnie jeszcze widzić bo jak to tłumaczyć???Ciekawa jestem czy u mnie otworzyli wkońcu porodówkę bo mieli we wtorek ale nie mam się od kogo dowiedzieć i trochę się cykam bo jak się zacznie to nie wiem ,czy panikowac i jechac jak beda skurcze co 10 min czy jak co 5 min .Bo wrazie czego jadę dalej Koszalin lub Kołobrzeg i badz tu mądry:-

Jak myślićie kiedy by jechać aby wstydu nie robić ,że to może jescze nie to.......................Hehehe...no ja miałam nie zamawiać, ale stwierdziłam, że muszki, meszki, komary, więc nie będę narażała Niuni na cierpienie związane ze swędzeniemNo i niestety jeszcze nie rodzę
![]()

Ja tez przemyslałam kwestie komarów i własnie zamówiłam aby niunia miała spokój bo wiadomo okno i tak trzeb otwierać a tu prosze mamy ten sam guscik 
;-):-)