Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My wczoraj sie seksilismy ale nie za dlugo,bylam na tyle bezczelna ze zapytałam sie mojego meza kiedy skonczyi sie wziął i obrazil
no ale jak mi to wrecz nie podchodzilo to co mialam sie zmuszac...takze u mnie z seksu nici,odczuwam dyskomfort
![]()
Oleśka trzymam kciuki, żeby poszło szybko i bezproblemowoBedę chyba następna do rozpakowania
.Zniknął nawet opis z gg, żeby Adaś wychodził bo mamusia zmęczona (czy jakoś tak), wczoraj jeszcze był. Trzymam kciukiNo wydaje mi się ,że Kamilka się rozpakowała............
. Sorki ,że się rozpisałam jak pewna pani P......

Oj, współczuję, dobrze, że przeszło.Dziś w nocy miałam mały horror.
No nieźle, trzymam kciuki, żebyś na patologii jednak nie musiała zostawać.A u mnie od wczoraj lekka jazda. Wczoraj miałam wysokie ciśnienie przez cały dzień

Słuchaj męża ;-);-);-), zresztą masz jeszcze troszkę czasuz porodem i tak kazal sie wstrzymac, bo dzis ma wyjazd, a pozniej znow w piatek i sobote kolejny... Mam zalecenie od niego - lezec i nic nie robic, zeby nie urodzic.![]()

OK. KONIEC NADAWANIA.STOP.
ZARAZ BEDZIE PIOTREK I SZWAGIER Z SAMOCHODEM.STOP.
NIE CHCE MI SIĘ JECHAĆ DO SZPITALA.STOP
BO OPRÓCZ WYLEWU WÓD NIC SIĘ NIE DZIEJE.STOP.
DO RYCHŁEGO ZOBACZENIA NA FORUM.STOP
POWODZENIA WAM ZYCZĘ, NO I MOŻE PRZYŁĄCZCIE SIĘ DO MOJEGO ŁAŃCUSZKA PORODOWEGO I TEŻ ZACZNIJCIE.STOP
PAPAPAPAPAPA, TRZYMAJCIE KCIUKI![]()
)
Powodzenia Ci życze
:-)

A pozatym u mnie nie raz było tak ,że on juz prawie dochodził a ja z niego schodziłam bo już nie mogłam albo w trakcie mi się odechciało

Ale broń boziu -nigdy się nie obraził bo rozumie
(choć co tam sobie myślała nie wiem do końca)Mam takjie dni i co zrobisz ....

Dawaj spermy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Powiem i wyjscia nie bedzie miała hehe bo go zwiąże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale by było......Fajnie tak pomarzyć 

wczoraj mnie nawet na buzi nieżle wzięło-no i dobrze już taka blada po zimie byłam ,że