Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My wczoraj sie seksilismy ale nie za dlugo,bylam na tyle bezczelna ze zapytałam sie mojego meza kiedy skonczyi sie wziął i obrazil
no ale jak mi to wrecz nie podchodzilo to co mialam sie zmuszac...takze u mnie z seksu nici,odczuwam dyskomfort
![]()
Oleśka trzymam kciuki, żeby poszło szybko i bezproblemowoBedę chyba następna do rozpakowania
.Zniknął nawet opis z gg, żeby Adaś wychodził bo mamusia zmęczona (czy jakoś tak), wczoraj jeszcze był. Trzymam kciukiNo wydaje mi się ,że Kamilka się rozpakowała............
. Sorki ,że się rozpisałam jak pewna pani P......

Oj, współczuję, dobrze, że przeszło.Dziś w nocy miałam mały horror.
No nieźle, trzymam kciuki, żebyś na patologii jednak nie musiała zostawać.A u mnie od wczoraj lekka jazda. Wczoraj miałam wysokie ciśnienie przez cały dzień

Słuchaj męża ;-);-);-), zresztą masz jeszcze troszkę czasuz porodem i tak kazal sie wstrzymac, bo dzis ma wyjazd, a pozniej znow w piatek i sobote kolejny... Mam zalecenie od niego - lezec i nic nie robic, zeby nie urodzic.![]()

OK. KONIEC NADAWANIA.STOP.
ZARAZ BEDZIE PIOTREK I SZWAGIER Z SAMOCHODEM.STOP.
NIE CHCE MI SIĘ JECHAĆ DO SZPITALA.STOP
BO OPRÓCZ WYLEWU WÓD NIC SIĘ NIE DZIEJE.STOP.
DO RYCHŁEGO ZOBACZENIA NA FORUM.STOP
POWODZENIA WAM ZYCZĘ, NO I MOŻE PRZYŁĄCZCIE SIĘ DO MOJEGO ŁAŃCUSZKA PORODOWEGO I TEŻ ZACZNIJCIE.STOP
PAPAPAPAPAPA, TRZYMAJCIE KCIUKI![]()
)
Powodzenia Ci życze
:-)

A pozatym u mnie nie raz było tak ,że on juz prawie dochodził a ja z niego schodziłam bo już nie mogłam albo w trakcie mi się odechciało

Ale broń boziu -nigdy się nie obraził bo rozumie
(choć co tam sobie myślała nie wiem do końca)Mam takjie dni i co zrobisz ....

Dawaj spermy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Powiem i wyjscia nie bedzie miała hehe bo go zwiąże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale by było......Fajnie tak pomarzyć 

wczoraj mnie nawet na buzi nieżle wzięło-no i dobrze już taka blada po zimie byłam ,że