Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Po chwili były strzały (korki od szampana). Wyszłam na balkon, akurat sąsiad tańczył i mówię do niego żeby ściszył muzykę. A on że mu się syn dzisiaj urodził. No to mówię super, ale ja nie chcę dzisiaj urodzić- popatrzył na mój brzuch i ściszył muzykę
.

Dotkass to zakladaj na lozeczko i wklejaj fotunie
:-), hmmm...kobieta zmienną jest, a ciężarna w szczególności 

Laska też śpi ze mną, ale byle ruch i juz jej nie ma. A Monki od małego śpi przy mojej głowie, lub wręcz na niej. Znowu nie będę mogła go tak radykalnie odstrawić, bo jest też bardzo zaborczy i pamiętliwy. Moja wina, bo rozpieściłam go

ale się uśmiałam...przepraszam, ale wyobraziłam sobie tą sytuację i mało co się nie posikałam
![]()

Witajcie dziewczyny
Jestem juz z malutką w domu i czuję sie coraz lepiej.
Niestety musialam miec cesarke bo Alicja nie mogla przejsc przez kanal rodny. Wazyla 3190 i ma 55cm. Teraz wiem jak wygląda poród naturalny i cesarka. Jak tylko bede miala czas bede zaglądac
a to wszystko przez remont ulicy. Naskrobali takich rowów na niej i są 5 cm dołki
no i noga mi się chytnęła i poleciałam do przodu. Dobrze że na ręce upadłam. Mam zdarte kolano i boli mnie noga w kostce. Nic mi nie będzie ale jestem wściekła.
, ale będzie się bał wejść...no nic zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję, że krzywdy nie zrobi, bo nasz też rozpieszczony jest, traktujemy go jak dziecko ;-)