reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Vivien pewnie ze pamietamy !!!! Zycze Krzysiowi duzo zdrowka! Niech wam roznie zdrowo :) To Krzys ma juz 3 miesiace.Zagladaj czasem do nas bo my tu cie wspominamy czesto :)

Ming tylko nie przesadzaj bo wiesz dwiganie nie jest za bardzo wskazane bo moze sie lozysko odkleic.....

reklama
A dzis chyba skusze sie na seksik z mezulkiem choc wooogole nie ma ochoty.I nie wieze juz w zadne naturalne sposoby.

Vivien, kopę lat! Fajnie, że się odezwałaś i że z Krzysiem wszystko w porządku. Jestem już spokojniejsza.

Kluliczek,szkoda faktycznie, że Cię tu nie było wcześniej, jak robiłyśmy ten durny test. Mówię Ci, co ja przeżywałam...ale dziewczyny mnie wspierały ile mogły, do końca!

A slyszalyscie ze znowu 2 miesieczne dziecko mocno skatowane trafilo do szpitala,podobno pobite przez rodzicow !

Nie, nie, staram się mimo wszystko uważać. Teraz za to dogorywam. Mój P wziął Milkę do znajomego więc mam jakąś godzinkę dla siebie. Ale przyznam że jak przeczytałam Twoje Iwonko ostrzezenie z tym łożyskiem to sie dziwnie zlękłam :baffled:.

Vivien życzę dużo zdrowia Krzysiowi.

Nie słyszałam o tym dziecku :no:. Biedactwo. To są chyba te "becikowe dzieci" "zrobione" przez ludzi, którzy nie nadają się na rodziców.

Ming tak slyszalam ale ile w tym prawdy to nie wiem...

Ja wpadlam tylko na chwilke,bo moj malzonek gra i zrobil sobie mala przerwe wiec ja szybciutko na BB,ech to uzalenienie... Al;e zmykam juz lezakowac.Kolorowych snow zycze :)

Dziewczyny wczoraj dostalam smsa od Polki

21.05.08-"Dzis o 8.50 urodzila sie moja corcia Zosia. Wazy 3340i mierzy 53 cm. Dostala 10 pkt w skali Apgar. Jest cudowna!"

czyli kolejna majoweczka przepraszam ze dopiero teraz ale ja tez nie znajduje czasu zeby czesto zagloadac:-(

Świeżo upieczonym mamusiom gratuluję a dzieciaczkom życzę wszystkiego najlepszego.

Byłam na procesji, zrobiłam jakieś 4-5 km. Jestem padnięta. DO tego jeszcze ten ból mięśnia półdupka :baffled:.
Przed chwilą wydawało mi się, że mi się wody sączą ale chyba mi się tylko wydawało. W kazdym bądź razie się wystraszyłam. Niby już jeden poród mam za sobą ale na prawdę nie wiem, co mnie czeka z drugim i się boję...

Jutro będę pakowac torbę, no chyba, że w nocy będę musiała ;-)

Idę się położyć. Dobrej nocy.

reklama
Do góry