..aenye
Mama grudniowa'06
hej majenki :-)
OLA!!! MOJE WIELKIE MEGA GRATULACJE!!! I owacje na stojaco za taki ekspresowy porodzik
no to masz dwoch babli kosiarkowych, hehe :-)
Iwonko, trzymam kciuki za ciebie! juz w szpitalu czy sie zbierasz?
Dotkass, witaj
smsy od dziewczyn juz zostaly przekazane :-) wiec sie nic nie martw, hehe :-) gratulacje, dzielna mamo 
madamagda, trzymam kciuki!!
moj Fiolek zrobil nam dzis pobudke o 6.15
nie wiem, co mu strzelilo, chyba mu sie cos zlego snilo, bo jak weszlam do niego do pokoju rano to az podskoczyl ze strachu.. i wyl przerazliwie. no nie wiem. ???
poza tym wsio po staremu :-) buziaki!
OLA!!! MOJE WIELKIE MEGA GRATULACJE!!! I owacje na stojaco za taki ekspresowy porodzik
Iwonko, trzymam kciuki za ciebie! juz w szpitalu czy sie zbierasz?
Dotkass, witaj
smsy od dziewczyn juz zostaly przekazane :-) wiec sie nic nie martw, hehe :-) gratulacje, dzielna mamo 
madamagda, trzymam kciuki!!
moj Fiolek zrobil nam dzis pobudke o 6.15
nie wiem, co mu strzelilo, chyba mu sie cos zlego snilo, bo jak weszlam do niego do pokoju rano to az podskoczyl ze strachu.. i wyl przerazliwie. no nie wiem. ???poza tym wsio po staremu :-) buziaki!
;-)
...
, jeszcze 2 w 1, a wysyłając sms-a miałam ogromny problem do kogo by tu wysłać, żeby trafić, by również na porodówce w tym czasie nie była i teraz się odwdzięczam...ode mnie info przekazałaś, więc zmykaj na porodówkę ;-)
Glosujcie na mnie!

A mała cały czas by jadła. Postaram się jak najszybciej nadrobić zaległości. Gratuluję mamusiom które w tym tygodniu też urodziły:-)
bałam się że będzie jakaś niespodzianka na egzaminie i wolałam nie ryzykować.