Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Nie wierze zeby to coś dało ale przynajmniej nikt mi nie zarzuci, że odpuściłam sobie najbardziej podstawowy sposób na przyspieszenie porodu.

dobrze ze chociarz troche chlodniej sie zrobilo
,teraz pozostaje tylko czekac,bo juz wszystkie inne mozliwosci zostaly wyczerpane:-(mam nadzieje ze do piatku jednak sie cos wydarzy
bo to wywolanie porodu mnie przeraza
zycze wszystkim nie rozdwojonym zeby wytrwaly bez stresowo do konca
A tymi ludzmi to sie nie przejmujcie,bo nie ma sensu,ja np.wczoraj bardzo upierdliwej sasiadce,ktora ciagle sie pytala...a ty jeszcze nie urodzilas.......
poprostu sie jej spytalam czy slyszala o takim czyms jak ciaza przenoszona
mine zrobila nieludzka,ale chyba mam spokoj.pozdrawiam:-):-):-)
. A ze to po cesarce i krwawienie prawie calkiem ustalo, wiec sie zdecydowalismy... Przyznam sie,ze pierwszy raz byl troche nerwowy,ale potem juz super. Wiem,ze wszystkie teraz tak jestesmy zajete maluchami ,ale moze ktos juz o tym mysli...?Hej witaj, w opisie masz miasto Letterkenny, czyli jesteś w Irlandii? Jak tam służba zdrowia w Irlandii? Jakieś nowinki co do porodów?No i mamy kolejny dzien a tu dalej nic sie nie dziejedobrze ze chociarz troche chlodniej sie zrobilo
,teraz pozostaje tylko czekac,bo juz wszystkie inne mozliwosci zostaly wyczerpane:-(mam nadzieje ze do piatku jednak sie cos wydarzy
bo to wywolanie porodu mnie przeraza
zycze wszystkim nie rozdwojonym zeby wytrwaly bez stresowo do konca
A tymi ludzmi to sie nie przejmujcie,bo nie ma sensu,ja np.wczoraj bardzo upierdliwej sasiadce,ktora ciagle sie pytala...a ty jeszcze nie urodzilas.......
poprostu sie jej spytalam czy slyszala o takim czyms jak ciaza przenoszona
mine zrobila nieludzka,ale chyba mam spokoj.pozdrawiam:-):-):-)