czesc Majoweczki!
Panna Migotka - moja z tym przestrzalem przez caly pokoj zrobila ostatnio to samo, to smiechu co nie miara mielismy... dobrze, ze sciany blisko nie mamy bo mielibysmy artystyczny malunek;-)
Co do kolki - sprobuj moze ten sab simplex? Albo BioGaia jest tez bardzo polecany..
Aurelia - szybkiego powrotu do zdrowka dla Ciebie i Mikolaja.
Musze wyprobowac te wkladki z rossmana, cena super. My wczoraj zakupilismy penaten 50 szt, chyba za 17zeta, no ale porzadnie wygladaja...
A z tymi powrotami miesiaczek to szybko... ja myslalam, ze z pol roku spokoju jeszcze bedzie...
A nasza mala tez ma jakies problemy z brzuszkiem od wczoraj... ale i tak ladnie spala, tylko przy budzeniu sie na karmienie krzyczala w nieboglosy.. to chyba pomidor, chociaz sama nie wiem... i ma straszne gazy.. takjak mamusia w nocy...

Czy to jest tak, ze im dziecko starsze, czyli przewod pokarmowy dojrzalszy to tym wiecej rzeczy my mozemy jesc bo dziecko lepiej toleruje?? A dzis Maja cala noc przespala u siebie, bo przez ostatnie to zawsze z 3hspala z nami... a wszystko przez to, ze ja jeszcze tylko na lezaco moge karmic, bo wszystko boli i zasypialam poprostu...
Milego dnia!