reklama

Majóweczki 2008

Madamagda nastepna wizyte mam za 3 tygodnie czyli 11 grudnia, to bedzie 18 tydzien a podobno juz mozna stwierdzic od tego tygodnia co tam sobie w brzuszku fika. Chodze zawsze co 3 tygodnie bo tak mi wypisuje L-4 i za kazdym razem mam robione USG. A Ty kiedy idziesz?

reklama
Ja ide 5 grudnia czyli za 2 tygodnie. Moze już coś powie, a następna jeszcze wizyte sobie załatwie za 2 tygodnie jeżeli mi jeszcze nic nie określi, bo chce koniecznie wiedzieć przed świetami, żeby zrobic mężowi prezent:-)

No ja tez jeszcze bym chciała drugi raz isc w grudniu przed swietami albo po, w sumie zalezy mi zebym juz wiedziała w Sylwestra, bo chciałabym tez zrobic Mężowi niespodziankę w noc sylwestrową o północy, bedziemy wtedy w Zakopanem więc mysle ze jakos to magicznie zabrzmi:-) No ale pożyjemy, zobaczymy:-)

Aniusia80
tego i tobie życzę.
A wiesz że dzięki tobi moj problem z wyborem wózka chyba sie rozwiązał. Zostaje mi tylko jakoś oglądnąć wózeczek, będzie napewno ciężko bo we Wrocławiu nigdzie go nie ma i czatuje na allegro może sie znajdzie jakaś oferta troszke bliżej Wrocka.
Bardzo mi sie podoba ten wózeczek i widziałam same dobre opinie o nim, przede wszystkim jest najlżeszy z tych wszystkich które oglądałam.:-)

Ja tez na 99% sie na niego zdecyduje, podoba mi sie niebieski ale jak bedzie dziewczynka to juz chyba nie bardzo pasuje. Byłam go zobaczyc w sklepie i powiem Ci ze rewelacja i nawet go sobie troszke "popchałam", sprzedawca powiedział mi ze to nowosc i wkrótce bedzie mozna do tego wózeczka zamontowac fotelik, firma która produkuje te wozki pracuje nad tym wiec mysle ze do maja sie wyrobią:-) Ja mysle ze do maja rowniez beda inne dostepne kolorki, podobałby mi sie taki jasno zielony bo jest to taki uniwersalny kolor. A Ty jaki kolor preferujesz?

Mi sie podoba Oliwkowy, czerony i seledynowy, ale raczej bede wybirać z czerownego i oliwkowego. Wszystkie te kolory sa dostepne najbliżej Jelenia Góra czyli jakoeś 120 km od Wrocławia. Może sie poświęce w osateczności i tam pojadę.

Witam!
Aniusia, ależ oczywiście, że niebieski pasuje także dziewczynce! Zresztą ten niebieski jest ładny, ale pozostałe kolorki też śliczne :tak:

Ja dziś rano byłam na badaniu krwi, postaram się zapisać na jutro lub piątek do gina.

Miłego dnia wszystkim.

Madamagda mysle ze w tym sklepie mozesz zobaczyc ten wozek;

<SPAN style="FONT-SIZE: 12px; COLOR: black; FONT-FAMILY: arial, helvetica, sans-serif">HURTOWNIA ARTYKUŁÓW DZIECIĘCYCH mD+

Adres: ul. Tęczowa 83,
Wrocław

godziny otwarcia:
pn. - pt. 8:00 - 17:30
sobota 8:00 - 14:00

tel.:
<FONT color=#333333><FONT face=Tahoma>

reklama
Jakies dziwactwa mi powyskakiwały, jeszcze raz podaje Ci numer telefonu, moze warto zadzwonic tam i zapytac czy posiadaja takie wozki jak bardzo Ci zalezy...
tel. 071 343-16-10 lub 341-75-71.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry