pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
jak się pojawi to od razu poznasz, że to ona... charakteryzuje się "notorycznym szukaniem pszebieraka" i "bulem nuk" do tego nie czyta naszych postów,a ponieważ od niedawna mieszka "u nas w Niemczech" to przelicza wszystko na euro.Ach dziewczyny kto to ta pszebierakowa?![]()

ale i tak BARDZO ZA NIĄ TĘSKNIMY, prawda Małpeczki?
Iwonka mój dom się cały do tego kwalifikujeHej gdzie sie podziewacie? Nudzi mi sie.Nie chce mi sie sprzatac ale chyba pojde bo lazienka juz sie kwalifikuje do tego....

ale nie mam wenyA my z mężem mieliśmy wpadkę na urlopie i mam nadzieję że za 9 m-cy nie pojawi się rodzeństwo dla Hani.narazie mam dziwne objawy
i trzęsę portkami.

ładne kwiatki... trzymam kciuki, żeby nic z tego nie było!!!!Ryzykanci!!! mi też się marzy kolejne dziecko, ale jeszcze nie teraz.No to ciekawe ktora z majoweczek zaskoczy pierwszaja tez mam stracha,bo jedziemy bez zabezpieczen
![]()
Dziewczyny jakie są róznice wieku między Waszymi pociechami(pytam mamuś,które mają już liczne stadko)
ja chciałabym za jakieś 2-3lata urodzić kolejnego malca
]
cieszymy sie, że jestes już z namiAle cały czas o Was myślę i tęsknię. Buziaki.
Życzonka dla wszystkich solenizantów :-)
a teraz zmykam "pogadać" sobie z moim mężczyzną, bo się obudził i dopomina sie uwagi mamusi
Miłego dzionka... niestety upalnego :-(

narazie mam dziwne objawy
i trzęsę portkami.
ja tez mam stracha,bo jedziemy bez zabezpieczen
) i na tyle duży, że nie wymaga aż takiego zainteresowania, rozumie dużo rzeczy i zaczyna być komunikatywny (czasem w przezabawny sposób). A propos wyjścia dzisiejszego. Mąż jak wychodził do pracy zniósł mi wózek i rozłożył. Ja 10 minut po nim z Kubusiem i zachustowanym Bartusiem. Kubuś zszedł sam z 3 piętra trzymając się szczebli poręczy. Ja przed nim jako asekuracja ewentualnego potknięcia. Na plecach plecak z wszystkimi akcesoriami;-). No a na dole wyjście na podwórko.Bartek usnął po 15 minutach bardzo wnikliwego obserwowania świata w towarzystwie mruknięć, wzdychań itp głosików.
.
.